• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Je vloer en spouwmuur isoleren met Direct Verduurzamen in Zaltbommel

  Je huis verduurzamen en energiezuiniger wonen in Zaltbommel: dat kan met Direct Verduurzamen. De perfecte oplossing hiervoor zijn vloer- en/of spouwmuurisolatie. Een relatief makkelijke manier om je huis in Zaltbommel comfortabeler, gezonder en milieuvriendelijker te maken. Zeker met de experts van Direct Verduurzamen is dit een fluitje van een cent. 

  Waarom je woning in Zaltbommel isoleren? 

  Comfortabeler, energiezuiniger en milieuvriendelijker wonen begint bij isoleren. Met isolatie houd je in de winter de kou buiten en de warmte binnen, en in de zomer andersom. Kortom, met isolatie zorg je voor een constante binnentemperatuur. Maar dat niet alleen, het zorgt ook voor het verlagen van vocht, tocht en verbeterd de kwaliteit van de binnenlucht. Zo zorg je goed voor je huis en je gezondheid.  

  Spouwmuur- en vloerisolatie in Zaltbommelse woningen

  Je huis op een makkelijke manier isoleren en energiezuiniger maken kan met spouwmuurisolatie en/of vloerisolatie. Afhankelijk van het type woning kan je relatief simpel je spouwmuur laten isoleren, zonder troep en veel gedoe. Vloerisolatie kost iets meer moeite, maar zorgt ervoor dat de warmte in je woning niet in een zwart gat verdwijnt. Beide methoden zullen een aanzienlijk verschil maken op je energierekening en je wooncomfort. 

  Daarom Direct Verduurzamen voor spouwmuur- en vloerisolatie

  Direct Verduurzamen is de spouwmuur- en vloerisolatie specialist van Zaltbommel. Met onze deskundige vakmensen en de beste materialen is het isoleren van jouw woning zo gedaan. Met onze service en vakmanschap creëren we een duurzaam huis met een fijner woonklimaat. Dat alles snel en effectief. Zo kan jij binnen de kortste keren genieten van een duurzamer huis. 

  Vloerisolatie in Zaltbommel: de voordelen

  Wanneer je vloer niet goed geïsoleerd is verdwijnt de warme lucht eigenlijk in een zwart gat. Bij Direct Verduurzamen hebben we verschillende specialisten voor vloerisolatie in Zaltbommel. Zij kunnen ervoor zorgen dat je vloer goed en zorgvuldig wordt geïsoleerd. Zo voorkom je een hoge energierekening en hou jij je huis lekker warm of koel.  

  Spouwmuurisolatie in Zaltbommel: de voordelen

  Als je kiest voor spouwmuurisolatie met Direct Verduurzamen verlaag jij je energiekosten, ga je voor een comfortabeler woonklimaat, verminder je de CO2-uitstoot van je huis en vergroot je de woningwaarde. Een hele hoop voordelen dus voor spouwmuurisolatie in Zaltbommel met Direct Verduurzamen.

  Wil je weten hoeveel geld je op de lange termijn kan besparen met isoleren bij Direct Verduurzamen? Doe een isolatiecheck en bekijk wat jij kan besparen. 

  Wat bespaar ik op mijn energierekening met isolatie?

  Hoeveel je precies gaat besparen hangt natuurlijk af van veel verschillende factoren. Bijvoorbeeld hoe groot is je huis, welke isolatiemaatregelen zijn al toegepast en welke isolatiemethode kies je. Over het algemeen kan je, afhankelijk van deze factoren, een jaarlijkse besparing verwacht van €150,- tot wel €400,-. Met een terugverdientijd van 5 tot 8 jaar, afhankelijk van de situatie, is je investering binnen de kortste keren terugverdiend. 

  Duurzaam isoleren met vloerisolatie 

  Vloerisolatie is een duurzame isolatiemethode. Het effect van vloerisolatie is namelijk zeer goed en het hoeft zelden vervangen te worden. Wil je dat vloerisolatie gedurende zijn hele levensduur doeltreffend blijft, dan is het van cruciaal belang om te zorgen dat het correct geplaatst wordt. 

  Het materiaal speelt ook een rol in de langere levensduur. Ga daarom altijd in gesprek met onze adviseurs van Direct Verduurzamen Zaltbommel. Zij voorzien je van passend advies over welk materiaal het meest geschikt is in jouw situatie. 

  Het uitvoeren van spouwmuurisolatie in Zaltbommel

  Bij spouwmuurisolatie wordt de holle ruimte tussen de binnen- en buitenmuur geïsoleerd. Er worden kleine gaatjes in de buitenmuur geboord via waar het isolatiemateriaal naar binnen wordt gespoten, zoals polystyreen of steenwol. Dit wordt naadloos afgewerkt zodat er aan de buitenkant niks meer van te zien is en er geen warme lucht meer kan ontsnappen. 

  Het isoleren van je spouwmuur is een zeer efficiënte isolatiemethode. Er gaat geen warmte via de muren verloren en het voorkomt tocht en vocht. Het uitvoeren van spouwmuurisolatie kost niet veel tijd en is relatief makkelijk uit te voeren. Ook is spouwmuurisolatie een relatief goedkope isolatiemethode waardoor het een slimme investering is voor veel woningeigenaren in Zaltbommel. 

  Vloer en muren isoleren met Direct Verduurzamen 

  Het isoleren van je vloer en muren is een zeer geschikte manier voor het verduurzamen van je woning in Zaltbommel. Er zijn verschillende methodes en materialen waar we dit mee doen. Zo kan je kiezen tussen verschillende soorten isolatiemateriaal en manieren van aanbrengen. 

  Hoeveel je met deze methodes en materialen gaat besparen? Dat kunnen we natuurlijk niet precies vertellen. Het is onder andere afhankelijk van de grootte van je woning, de huidige isolatiekwaliteit en welk soort isolatiemateriaal je kiest. Kom erachter wat je precies gaat besparen met de isolatiecheck.

  Kan spouwmuurisolatie in mijn woning? 

  Spouwmuurisolatie kan in vrijwel alle woningen worden toegepast, mits ze beschikken over een spouwmuur natuurlijk. De grootte van de spouw, de leeftijd van het gebouw en andere factoren kunnen wel een rol spelen om te bepalen of spouwmuurisolatie efficiënt is. 

  Wij van Direct Verduurzamen helpen je hier graag bij jouw woning in Zaltbommel. Kom met ons in contact en kijk of spouwmuurisolatie of vloerisolatie geschikt is voor jouw woning.