• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN
  Isolatie van je woning: daar krijg je subsidie voor! 🏠💰

  Wil jij ook besparen op je energierekening én bijdragen aan een duurzamere wereld? Dan is het isoleren van je woning een slimme keuze! En wist je dat je daar nu ook subsidie voor kunt krijgen? In dit blogbericht vertellen we je alles over de mogelijkheden en voordelen van isolatie.

  Subsidie voor isolatie

  Isolatie is een investering die zichzelf terugverdient. Je bespaart namelijk flink op je energierekening én je draagt bij aan een beter milieu. Maar wist je dat je ook nog eens subsidie kunt krijgen voor isolatie? De overheid stimuleert namelijk het verduurzamen van woningen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). Hiermee krijg je een deel van de kosten van isolatie terug.

  Vrijblijvende advies vragen

  Verschillende vormen van isolatie

  Er zijn verschillende manieren om je woning te isoleren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor spouwmuurisolatie, dakisolatie of vloerisolatie. Welke vorm van isolatie het meest geschikt is voor jouw woning, hangt af van verschillende factoren. Een isolatiespecialist kan je hierbij adviseren.

  Voordelen van isolatie.

  Het isoleren van je woning heeft verschillende voordelen. Zo bespaar je niet alleen op je energierekening, maar verhoog je ook het comfort in huis. In de winter blijft het lekker warm en in de zomer houd je de hitte juist buiten. Daarnaast draag je bij aan een beter milieu. Door minder energie te verbruiken, stoot je namelijk minder CO2 uit.

  Gratis een financiering plan

  Direct verduurzamen

  Wil jij ook profiteren van de voordelen van isolatie en subsidie ontvangen voor de kosten? Neem dan contact op met Direct Verduurzamen. Wij helpen je graag bij het isoleren van je woning en het aanvragen van subsidie. Zo wordt verduurzamen wel heel makkelijk én voordelig!

  Wil je meer weten over het isoleren van je woning en subsidie aanvragen? Neem dan contact op met Direct Verduurzamen

  19jun