• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Het proces van verduurzaming

  ja ik wil ook besparen!

  Gepersonaliseerd Advies voor het Verduurzamen van Jouw Huis in Utrecht

  Ben je in Utrecht gevestigd en weet je niet zeker wat de beste manier is om je huis te verduurzamen? We staan klaar om je hierbij te helpen.
  Bij Direct Verduurzamen geven we gefundeerd en gepersonaliseerd advies. We beschikken over gecertificeerde specialisten die jouw huis grondig zullen onderzoeken en de best passende oplossing zullen aandragen. Samen verkennen we de meest effectieve en duurzame technieken voor jouw woning.

  We zijn voorstander van diverse duurzaamheidsoplossingen en bieden dan ook een breed Scala aan diensten. Van spouwmuurisolatie tot dakisolatie, vloerisolatie en kunststof kozijnen, bij Direct Verduurzamen vind je het allemaal.

  Onze experts starten met een diepgaand gesprek om je persoonlijke behoeften te begrijpen en om een plan op te stellen dat precies op maat is van jouw situatie. Betrouwbaarheid is een kernwaarde voor ons, dus je kunt erop vertrouwen dat we transparant communiceren over de verwachte kosten en besparingen. We streven ernaar om een comfortabele leefomgeving te creëren die dankzij verduurzaming en isolatie ook betaalbaarder kan worden, vooral gezien de hoge energiekosten van vandaag de dag.

  Er zijn talloze manieren om je huis te verduurzamen. Maar welke diensten bieden we precies aan? Hieronder vind je een beknopt overzicht van de verschillende duurzame oplossingen waarmee we je kunnen helpen in Utrecht.

  Boek direct een adviesgesprek

  Voordat je begint met het isoleren van je huis is het een verstandig idee om uit te zoeken wat het beste bij je situatie past. Elke situatie is anders en heeft daarom een andere aanpak nodig.

  Benieuwd wat er mogelijk is in jouw situatie? Boek dan snel een afspraak in met onze experts. Zo kom jij erachter wat het beste past bij jou.

  Adviesgesprek aanvragen
  Heb je nog vragen ?

  Het uitzoeken van de beste opties voor jouw situatie kan veel vragen oproepen. Wat past bij ons huis en binnen ons budget? Voor al je vragen zijn onze experts te bereiken.

  Blijf niet zitten met je vragen, maar trek gelijk aan de bel. Stel al je vragen over het verduurzamen van je huis aan onze adviseurs. Of kijk of we de vragen hier al voor je kunnen beantwoorden.

  Alle vragen

  Krijg ik subsidie voor de isolatie van mijn woning?

  Ja, er is subsidie beschikbaar voor het isoleren van je woning. Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afnamen van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al snel aan. Zo bespaar jij tot wel 30% op je isolatiekosten.

  Wil je maar één isolatiemaatregel uitvoeren? Dan heb je binnenkort geluk. Vanaf 2023 is het mogelijk om een subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel gerealiseerd hebt. In dat geval krijg je tot wel 15% van de kosten als subsidie terug. Wel als je voldoet aan de geldende voorwaarden natuurlijk.

  Wanneer ontvang ik mijn persoonlijke offerte?

  Bij Direct Verduurzamen wordt er altijd naar je persoonlijke situatie gekeken. Zo zal een van onze experts met je in gesprek gaan over je wensen en de mogelijkheden. Wanneer dit allemaal duidelijk is besproken zal onze expert een persoonlijke offerte voor je opstellen.

  Deze offerte is altijd duidelijk en transparant. Zo weet jij waar je aan toe bent en kom je nooit voor vervelende verassingen te staan.

  Ik heb een adviesgesprek aangevraagd. Hoe verloopt het verder?

  Je wilt verduurzamen, goed bezig! Na je aanvraag neemt een van onze experts zo snel mogelijk contact met je op. Hier bespreken we je wensen en nemen we je mee in onze werkwijze. We maken een afspraak om bij je langs te komen om samen te kijken wat er voor jou mogelijk is.

  Hierna maken we kosteloos en geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte die je nog in alle rust kunt doornemen. Tevreden over de offerte? Dan plannen we een isolatieafspraak in die bij jouw planning past. Zo start jij eenvoudig en snel met verduurzamen.

  Kan ik ook zelf extra isolatie aanbrengen?

  Er zijn een aantal isolatiemaatregelen die je zelf kan treffen voor het isoleren van je woning. Zo kan je met een tochtstrip en -band zelf proberen koude luchtstromen te beperken. Ook kan je buisisolatie en radiatorfolie aanbrengen om warmteverlies tegen te gaan.

  Deze maatregelen zijn kleine ingrepen die al wel wat kunnen doen voor je woning. Maar echt besparen op je energierekening en je verbruik zal niet lukken. Hiervoor moet je toch echt wat experts inschakelen.

  Om echt te besparen om je energieverbruik is het verstandig om je huis te laten isoleren door ervaren professionals. Ook kunnen deze experts je van advies voorzien wat de meeste energiewinst zal opleveren. Zo bespaar jij eenvoudig en slim op je energierekening.

  * Gemiddelde besparingen met spouwmuurisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel,van geen isolatie naar na-isolatie spouw. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met dakisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie van een schuin dak, verwarmde zolder. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met vloerisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning,met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie.Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Bron: Milieu Centraal.

  Daarom Direct Verduurzamen in Utrecht

  Persoonlijk advies en begeleiding van begin tot eind. Dat is wat Direct Verduurzamen voor jou in Utrecht kan betekenen. Door onze lokale vakmensen hoef je niet lang te wachten voordat er eindelijk iemand bij je langs kan komen. Onze experts zitten altijd bij jou in de buurt.

  Het verduurzamen van je woning doe je niet even zomaar. Het is een grote investering en je wilt je geld goed uitgeven. Wij kunnen met ons lokale team de methode vinden die het beste bij jou past. Zo kunnen we samen voor een duurzamer huis èn het milieu.

  Een top team!

  Gespecialiseerde vakmensen uit Drenthe

  Vakmanschap

  Beste kwaliteit isolatiematerialen