• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Door gebruik te maken van Direct Verduurzamen in Hengelo kun je de duurzaamheid van je woning verbeteren en tegelijkertijd het milieu in het algemeen. Omdat we er van overtuigd zijn dat we door samen te werken de wereld kunnen veranderen, wijden we ons met hart en ziel aan de verbetering van de duurzaamheid van woningen in Hengelo en omgeving.

  Waarom is isolatie cruciaal voor je woning in Hengelo?
  Het isoleren van je muren en vloeren is de beste manier om de warmte in en de kou uit je huis te houden. Je bespaart hierdoor geld op je energierekening en energie. Bovendien creƫer je een stabiele temperatuur en een tochtvrije leefruimte voor een comfortabelere woonervaring. Door het verlagen van gevaarlijke elementen en vocht verbetert spouwmuur- en vloerisolatie de luchtkwaliteit in je huis aanzienlijk. Investeringen in je huis en je gezondheid zouden isolatie moeten omvatten!

  GRATIS EEN FINANCIERING PLAN

  Geef minder uit en zorg voor een duurzame toekomst

  Ben je op zoek naar strategieƫn om je huis in Hengelo beter te isoleren en duurzaam te verbeteren?
  De remedie wordt geboden door Direct Verduurzamen! Wij zijn specialisten in muur- en vloerisolatie en helpen je graag bij het verbeteren van het comfort en de energie-efficiƫntie van je huis.

  terufg

  Voordelen van spouwmuurisolatie
  Een van de beste methoden om een huis te isoleren is het isoleren van de muren. Het isoleert naast de muren ook de kieren en naden rond ramen en deuren. Daardoor verlaag je je energiekosten drastisch en verbeter je de kwaliteit van je woonruimte. Bovendien verleng je de levensduur en verhoog je de waarde van je huis.

  Positieve aspecten van vloerisolatie
  De volgende voordelen zijn voor jou als je kiest voor de vloerisolatiediensten van Direct Verduurzamen:

  • Je huis blijft op een natuurlijke wijze warmer, waardoor je minder hoeft te stoken
  • Je energiekosten gaan omlaag.
  • Je verhoogt het comfort van je huis.
  • Je helpt het klimaat te verbeteren.

  Lees meer over vloerisolatie

  Hoe kan Direct Duurzaam helpen bij de isolatie van muren en vloeren?
  Het competentiegebied van Direct Verduurzamen ligt in dak-, muur- en vloerisolatie. Onze experts hebben jarenlange ervaring en kennen alle voorwaarden voor het succesvol isoleren van de vloeren en spouwmuren van je woning. Wij bieden suggesties en richting gedurende het hele proces. Probeer de gratis isolatiecheck om erachter te komen hoeveel jij per maand op je energierekening kunt besparen!

  Verwacht na spouwmuur– en vloerisolatie een comfortabeler woonklimaat. De isolatie van je huis kan worden verbeterd, waardoor je de warmte binnen kunt houden waar deze hoort en een comfortabeler binnenklimaat krijgt. Minder warmteverlies leidt tot minder energieverbruik, waardoor de rekeningen voor verwarming en koeling van je huis lager uitvallen. Als een van de zuinigste manieren om de CO2-uitstoot te verminderen, is isolatie een cruciale stap naar een duurzamere toekomst.

  Hoe wordt isolatie voor spouwmuren aangebracht?
  Om een spouwmuur te isoleren moet een speciaal soort isolatiemateriaal, zoals polystyreen of steenwol, in de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur worden gespoten. Dit gebeurt door een reeks kleine gaatjes in de binnenmuur te boren, die dan gevuld worden met isolatiemateriaal onder hoge druk. Dit vult de ruimte helemaal op en blokkeert de vrije warmtestroom.

  De energie-efficiƫntie van een huis kan worden verhoogd door de spouwmuur te isoleren, omdat er minder warmte via de muur verloren gaat. Bovendien kost het aanbrengen van spouwisolatie niet veel tijd of werk. Bovendien is Hengelose spouwisolatie redelijk geprijsd, waardoor het een goede investering is voor elk huishouden dat hoopt geld en energie te besparen!

  Waarom is isolatie in muren en vloeren cruciaal voor duurzaamheid?
  Om een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat te garanderen, is goede isolatie essentieel. Je kunt energie besparen en de warmte in je huis in Hengelo behouden door de isolatie te verbeteren. Dit resulteert niet alleen in gezelliger woonomstandigheden, maar ook in lagere energiekosten.

  Isolatie is ook een kritische stap in de richting van een duurzamere toekomst.

  Lees meer over spouwmuurisolatie

  Verduurzaam je woning in Hengelo met onze duurzame kunststof kozijnen

  Bij Direct Verduurzamen gaan we verder dan alleen isolatie. Wist je dat we ook kunststof kozijnen leveren en installeren in Hengelo? Onze kozijnen zijn duurzaam, stijlvol en onderhoudsarm. Ze zorgen voor betere isolatie, besparen energie en geven je huis een moderne uitstraling. Met een ruim assortiment aan stijlen en kleuren en vakkundige installatie, helpen we jouw woning in Hengelo efficiƫnter en mooier te maken. Neem contact op met Direct Verduurzamen voor meer informatie.

  Lees meer over kunststof kozijnen

  Direct Verduurzamen: de belangrijkste autoriteit in muur- en vloerisolatie in Hengelo

  Op zoek naar een bedrijf uit Hengelo dat je kan helpen met woningisolatie? Dan is Direct Verduurzamen een ideale optie! Als het gaat om vloerisolatie en spouwmuurisolatie zijn wij de autoriteiten. Daarnaast geven we prioriteit aan duurzaamheid, zodat je comfortabel kunt wonen en tegelijkertijd verantwoord bezig bent.

  Bij Direct Verduurzamen in Hengeloleveren we naast spouwmuurisolatie en vloerisolatie ook dakisolatie. Afhankelijk van je unieke behoeften en voorkeuren kunnen onze experts je adviseren over de beste optie voor je huis.

  Wij hebben de vaardigheden en ervaring om je te helpen bij je isolatieproject in Hengelo, ongeacht of je een oplossing zoekt voor je dak, muur of vloer!

  VRAAG GRATIS EEN ADVIESGESPREK AAN!