• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Wil je jouw woning in Almelo energiezuiniger en duurzamer maken?
  Dan ben je bij Direct Verduurzamen in Almelo aan het juiste adres. Als specialist in muur- en vloerisolatie helpen wij je graag om jouw woning comfortabeler, gezonder en milieuvriendelijker te maken.

  Waarom is isolatie belangrijk voor jouw Almelo?
  Isolatie is de manier om de warmte in jouw woning vast te houden en tegelijkertijd de kou buiten de deur te houden. Hierdoor bespaar je energie en geld op jouw energierekening. Bovendien creƫer je een comfortabelere woonomgeving, zonder tocht en met een constante temperatuur. Daarnaast verbeter je de luchtkwaliteit in huis door de vermindering van schadelijke stoffen en vocht. Kortom, isolatie is een investering in jouw woning en in jouw gezondheid.

  VRIJBLIJVENDE ADVIES VRAGEN

  Waarom kiezen voor Direct Verduurzamen als
  partner in vloerisolatie en spouwmuurisolatie?

  Bij Direct Verduurzamen zijn we gespecialiseerd in muur- en vloerisolatie. Onze ervaren en deskundige medewerkers weten precies hoe woningen in Almelo het beste geĆÆsoleerd kunnen worden. Daarnaast bieden wij de beste materialen en systemen, zodat je verzekerd bent van een duurzame oplossing voor de lange termijn.

  Bovendien garanderen wij een snelle en efficiƫnte uitvoering van het isolatiewerk, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van een comfortabele en energiezuinige woning.

  terufg

  De voordelen van spouwmuurisolatie
  Muurisolatie is een van de meest effectieve manieren om een woning te isoleren. Het isoleert niet alleen de muren, maar ook de kieren en naden rond ramen en deuren. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op de energierekening en creƫer je een comfortabelere woonomgeving.
  Bovendien verbeter je de waarde van de woning Ć©n verleng je de levensduur ervan.

  De voordelen van vloerisolatie
  Vloerisolatie is de manier om de warmte in jouw woning vast te houden en tegelijkertijd de kou buiten de deur te houden. Isolatie van muren en vloeren is een belangrijke stap op weg naar een duurzamer en comfortabeler huis. Als je op zoek bent naar een bedrijf dat kan helpen met deze verduurzaming, dan is Direct Verduurzamen in Almelo een uitstekende keuze!

  Benieuwd hoeveel geld je op termijn kunt besparen door Direct Verduurzamen? Doe een isolatiecheck van jouw woning! Deze check geeft je een idee van hoeveel geld je op termijn kunt besparen.

  Is vloerisolatie een duurzame oplossing?
  Jazeker! Vloerisolatie is een hele duurzame oplossing en kan decennialang meegaan zonder vervanging nodig te hebben. Het is belangrijk om te zorgen voor een correcte installatie om ervoor te zorgen dat de isolatie zijn efficiƫntie behoudt gedurende de gehele levensduur.

  Het is ook belangrijk om te weten dat sommige materialen een langere levensduur hebben dan andere, dus het is verstandig om advies in te winnen bij Direct Verduurzamen in Almelo over welk materiaal het beste bij jouw situatie en woning past.

  ga naar onze producten

  Direct Verduurzamen in Almelo: een spouwmuur isoleren
  Om een muurspouw te isoleren wordt een isolerend materiaal zoals polystyreen of steenwol in de spouw tussen de binnen- en buitenmuur gespoten. Daartoe worden kleine gaatjes in de binnenmuur geboord, waar het isolatiemateriaal onder hoge druk doorheen wordt geperst. De spouw is dan volledig gevuld, waardoor de warmte niet ongecontroleerd naar buiten kan ontsnappen. Aangezien er via de muren geen warmte verloren gaat, is het isoleren van de spouwmuur een efficiƫnte manier om de energie-efficiƫntie van een woning te verhogen.

  Bovendien is spouwisolatie relatief eenvoudig te installeren en vergt het weinig tijd en inspanning. Ook is spouwisolatie goed betaalbaar, waardoor het een geweldige investering is voor elke huiseigenaar in Almelo die kosten wil besparen op nutsvoorzieningen en onderhoud.

  Boost de energie-efficiƫntie van je woning met muur- en vloerisolatie en kunststof kozijnen van Direct Verduurzamen

  Bij Direct Verduurzamen zijn we gespecialiseerd in muur- en vloerisolatie, maar dat is niet alles wat we bieden.
  We hebben ook expertise in o.a. het plaatsen van kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen zijn een duurzame en onderhoudsarme optie die zorgt voor een betere isolatie van je woning.

  Wil je meer weten over onze kunststof kozijnen?

  Hoeveel zal spouwisolatie mijn maandelijkse energierekening verlagen?
  Je kunt flinke besparingen verwachten door spouwisolatie, het precieze bedrag zal afhangen van een aantal factoren zoals de grootte van het huis, de huidige isolatiekwaliteit van de muren, en het type isolatiemateriaal dat je kiest.

  In het algemeen kun je rekenen op een jaarlijkse besparing van ā‚¬150 tot ā‚¬400 euro op de energierekening. Dit komt overeen met een terugverdientijd van ongeveer vijf tot acht jaar, afhankelijk van de omstandigheden.

  Kunnen alle gebouwen profiteren van spouwmuurisolatie?
  Zolang de spouwen in de muren groot genoeg zijn, kan spouwmuurisolatie in vrijwel elke constructie worden toegepast. Om er zeker van te zijn dat ook jouw pand of woning geschikt is voor de installatie, moet je eerst nagaan of het aan de voorwaarden voldoet. Daarbij kan worden gekeken naar zaken als de grootte van de spouw, de leeftijd van het gebouw en dergelijke. Hier helpen we bij Direct Verduurzamen in Almelo graag bij!

  Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie Ć©n om erachter te komen hoeveel jij kunt besparen.

  VRAAG GRATIS EEN ADVIESGESPREK AAN!