• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Met Direct Verduurzamen, de autoriteit op het gebied van muur- en vloerisolatie, kun je als inwoner van Amersfoort kiezen voor duurzaam wonen. Wil je de duurzaamheid en energiezuinigheid van je woning in Amersfoort vergroten? Dan is Direct Verduurzamen uit Amersfoort de beste optie voor jou!

  Wij helpen je graag als experts in muur- en vloerisolatie om je huis comfortabeler, gezonder en milieuvriendelijker te maken.

  VRIJBLIJVENDE ADVIES VRAGEN

  Amersfoort spouwmuurisolatie en vloerisolatie

  Je huis kan energiezuiniger en comfortabeler worden door de vloeren te isoleren. Je hebt verschillende opties voor vloerisolatie in Amersfoort, afhankelijk van het ontwerp van de woning. Het is ook mogelijk om naast de vloeren de spouwmuren van het huis te isoleren. Dit voorkomt dat warmte via de holle ruimte weglekt, waardoor de maandelijkse energie-uitgaven dalen.

  Waarom met Direct Verduurzamen voor spouwmuur- en vloerisolatie?
  Bij Direct Verduurzamen in Amersfoort zijn we experts in muur- en vloerisolatie. Ons deskundige en bekwame personeel is volledig op de hoogte van de ideale methoden voor het isoleren van woningen in Amersfoort. We leveren ook de beste systemen en materialen, zodat je er zeker van kunt zijn dat de oplossing op de lange termijn duurzaam zal zijn. Bovendien beloven we het isolatieproject snel en effectief af te ronden, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van een gezellig, energiezuinig huis.

  terufg  Voordelen van vloerisolatie
  De beste aanpak om de warmte binnen je huis en de kou buiten te houden is met vloerisolatie. Een cruciale eerste stap naar een duurzamer en comfortabeler huis is het isoleren van de muren en vloeren. Direct Verduurzamen in Amersfoort is een prima optie als je een bedrijf zoekt dat je bij deze verduurzaming kan helpen.

  Voordelen van spouwmuurisolatie
  Een andere methode om de duurzaamheid van je huis te vergroten is spouwmuurisolatie. De volgende voordelen heb je als je kiest voor spouwmuurisolatie van Direct Verduurzamen:

  • Je verlaagt je energiekosten nog verder.
  • Je maakt je huis nog comfortabeler.
  • Je verlaagt de CO2-uitstoot van je huis.
  • Je verhoogt de waarde van je huis.

  Wil je weten hoeveel geld Direct Verduurzamen je op de lange termijn kan besparen?

  Doe een isolatiecheck voor jouw woning! Je vermogen om op termijn geld te besparen wordt bepaald door de resultaten van deze controle.

  De precieze besparing die je kunt verwachten van spouwmuurisolatie hangt af van een aantal factoren, zoals de grootte van het huis, het huidige isolatieniveau van de muur en het isolatiemateriaal dat je kiest. Vaak kun je echter een jaarlijkse besparing op de energierekening verwachten van ā‚¬150 tot ā‚¬400. Dit vertaalt zich in een terugverdientijd van 5 tot 8 jaar, afhankelijk van de situatie.

  VRIJBLIJVENDE ADVIES VRAGEN

  Is vloerisolatie een duurzame en langdurige oplossing?
  Zeker weten! Vloerisolatie is een zeer duurzame oplossing die zelden vervangen hoeft te worden. Om te garanderen dat de isolatie gedurende de hele levensduur zijn doeltreffendheid behoudt, is het van cruciaal belang om te zorgen voor een correcte plaatsing.

  Bovendien hebben bepaalde materialen een langere levensduur dan andere. Daarom is het raadzaam om Direct Verduurzamen in Amersfoort om advies te vragen over welk materiaal het beste zal werken voor jouw omstandigheden en huis.

  GRATIS EEN FINANCIERING PLAN

  Het isoleren van een holle wand: Direct Verduurzamen in Amersfoort
  Een isolerende stof, zoals polystyreen of steenwol, wordt in de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur gespoten om deze te isoleren. Dit gebeurt door kleine gaatjes in de binnenmuur te boren, waar het isolatiemateriaal onder intense druk doorheen wordt geperst. Daarna wordt de holte volledig gevuld om te voorkomen dat warmte ongecontroleerd naar buiten ontsnapt.

  Het isoleren van spouwmuren verbetert effectief de energie-efficiƫntie van een huis, omdat er geen warmte via de muren verloren gaat. Bovendien kost het aanbrengen van spouwmuurisolatie niet veel tijd of werk. Daarnaast is spouwmuurisolatie ook nog eens betaalbaar, waardoor het een verstandige investering is voor elke huiseigenaar in Amersfoort die zijn uitgaven voor nutsvoorzieningen en onderhoud wil verlagen.

  Kan spouwmuurisolatie in alle soorten gebouwen worden toegepast?

  Spouwmuurisolatie kan in vrijwel elk gebouw worden toegepast, zolang de spouwmuren maar groot genoeg zijn. Je moet eerst bepalen of jouw gebouw of woning aan de vereisten voldoet om er zeker van te zijn dat het ook geschikt is voor spouwisolatie. De grootte van de spouw, de leeftijd van het gebouw en andere factoren kunnen daarbij een rol spelen. Wij van Direct Verduurzamen in Amersfoort staan je graag bij.

  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende details en om te horen hoeveel je kunt besparen.

  Lees meer over isoleren en besparen

  Wij zijn gespecialiseerd in het isoleren van vloeren en muren
  Een van de beste manieren om de duurzaamheid van je woning in Amersfoort te vergroten, is door de muren te isoleren. Het isoleren van je muren houdt de warmte binnen en voorkomt warmteverlies. Afhankelijk van de unieke omstandigheden van je huis, biedt Direct Verduurzamen verschillende opties voor wandisolatie.

  Hoeveel kan ik besparen op energiekosten per maand met spouwmuurisolatie? De besparing die je kunt verwachten van spouwmuurisolatie hangt af van de grootte van de woning, de huidige isolatiekwaliteit van de muren en het type isolatiemateriaal dat je kiest.

  VRAAG GRATIS EEN ADVIESGESPREK AAN!