• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN
  Verhoogd Budget Beschikbaar voor de Subsidieregeling ter bevordering van Duurzaamheid van Woningen en Gebouwen

  Vanaf 1 januari 2024 stelt de regering de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) opnieuw beschikbaar voor huiseigenaren en bedrijven die hun woning of bedrijfsgebouw willen verduurzamen. Met een extra investering van 40 miljoen euro, loopt het totale budget op tot 600 miljoen euro.

  Vrijblijvende advies vragen

  Dit jaar kan de subsidie worden aangevraagd voor initiatieven zoals isolatiemaatregelen en de implementatie van (hybride) warmtepompen.
  De ISDE-regeling is eveneens aangepast om de isolatie van historische panden en het gebruik van biobased, milieuvriendelijke isolatiematerialen beter toegankelijk te maken.

  Verduurzaming van woningen en gebouwen

  Het stimuleren van verduurzaming in Nederland wordt steeds belangrijker en deze heropening van de ISDE regeling zal hier een belangrijke bijdrage aan leveren. De verhoogde beschikbaarheid van deze subsidie kan een significante stimulans vormen voor particulieren en bedrijven om te investeren in energiebesparende en milieuvriendelijke oplossingen.

  Voor meer informatie over hoe u kunt beginnen met het verduurzamen van uw eigendommen, of voor persoonlijk advies over uw unieke situatie, kunt u terecht bij Direct Verduurzamen. We bieden gedetailleerde informatie over diverse energiebesparende en milieuvriendelijke oplossingen, evenals deskundige adviezen en hulp bij de financiering van uw verduurzaming projecten.

  bron: ISDE regeling.

  GRATIS EEN FINANCIERING PLAN

  18dec