• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN
  Kunststof kozijnen zijn dé trend van 2023

  Waarom zijn kunststof kozijnen zo populair?

  Duurzaamheid en energiezuinigheid
  Goed nieuws voor huiseigenaren die hun woning willen renoveren en tegelijkertijd hun energieverbruik willen verlagen! De trend van 2023 is namelijk het gebruik van kunststof kozijnen. Hoewel zo’n kozijn vroeger nog als goedkoop en minder fraai werd beschouwd, behoort dat nu tot de verleden tijd. Kunststof kozijnen hebben inmiddels namelijk een moderne uitstraling gekregen en bieden daarnaast een verdere verduurzaming en een lagere maandelijkse energierekening.

  Volgens recent onderzoek van TNO gaat de verduurzaming van onze woningen niet snel genoeg. En dat terwijl daar veel subsidies en financieringsmogelijkheden voor zijn. Uitstekende isolatie is een van de belangrijkste pijlers waarop het energielabel van een woning rust. Kunststof kozijnen dragen hieraan bij, omdat zij een betere isolatiewaarde hebben dan houten of aluminium kozijnen. Bovendien speelt ook de keuze voor type glas een belangrijke rol. Isolerende beglazing, zoals triple glas, biedt een betere warmte-isolatie dan enkel of dubbel glas. Veka kozijnen met triple isolatieglas zijn op dit gebied uiterst effectief.

  Vrijblijvende advies vragen

  Esthetisch en betrouwbaar

  De populariteit van kunststof kozijnen neemt toe, en dat is niet zonder reden. Naast hun duurzaamheid en energiezuinigheid, worden ze steeds mooier en betrouwbaarder. Bovendien zijn ze een milieuvriendelijk alternatief voor hout, en dankzij houtnerffolies, de Hollandse Hoek verbinding en luxe afwerkingen zijn ze bijna niet van echt te onderscheiden. Kunststof kozijnen hebben een levensduur van ongeveer 50 jaar en kunnen daarna nog tot wel 10 keer gerecycled worden. Dit draagt bij aan duurzaam en circulair bouwen, waarbij de grondstoffen bijna 500 jaar meegaan.

  Onderhoudsarm en veilig

  Kunststof kozijnen zijn ook nog eens onderhoudsarm, wat betekent dat huiseigenaren geen last hebben van schilder- of onderhoudskosten die typisch zijn voor houten kozijnen. Bovendien zijn kunststof kozijnen veiliger dan traditionele kozijnen dankzij hun stalen kern voor extra stevigheid, hetgeen inbrekers ontmoedigt. De kozijnen zijn dan ook voorzien van het SKG**-keurmerk, wat betekent dat het hang- en sluitwerk voldoet aan de veiligheidseisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

  Gratis een financiering plan

  Waarom kiezen voor kunststof kozijnen?

  Kortom, kunststof kozijnen zijn niet alleen energie- en kostenefficiënt, ze bieden talrijke andere voordelen en zijn een duurzame keuze voor de toekomst! Met hun moderne uitstraling, uitstekende isolatie, duurzaamheid en lage onderhoudsvereisten zijn kunststof kozijnen de ideale keuze voor woningverbetering. Bovendien dragen ze bij aan de verduurzaming van huizen en spelen ze in op de stijgende energieprijzen. Kies voor veka kozijnen en transformeer uw huis in een comfortabele, energiezuinige en stijlvolle woning.

  Bespaar geld, verhoog comfort en draag bij aan een beter milieu. Bezoek nu https://directverduurzamen.nl voor een gratis offerte en professioneel advies op maat. Transformeer uw huis naar een comfortabele, energiezuinige woning!

  26jul