• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Kunststof kozijnen Soest

  Ben je op zoek naar manieren om jouw huis of bedrijfspand te verduurzamen? Bij Direct Verduurzamen ben je aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in kunststof kozijnen in Soest en helpen je graag bij het realiseren van een duurzaam en energiezuinig gebouw. Verduurzaming is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Steeds meer mensen zien het belang in van een duurzame leefomgeving, zowel voor nu als voor de toekomst. De vele voordelen zijn:

  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaamheid
  • Geluidsisolatie
  • Inbraakwerend

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Welke subsidiemogelijkheden zijn er in Soest?

  Ben jij inwoner van Soest en wil je jouw woning of bedrijfspand verduurzamen? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij weten precies welke subsidiemogelijkheden er zijn in Soest om jouw duurzaamheidsproject te ondersteunen. Of je nu een particuliere woning of een bedrijfspand wilt verduurzamen, er zijn verschillende subsidies waar je aanspraak op kunt maken. Het is echter belangrijk om te weten dat de subsidies kunnen verschillen per gemeente. Hieronder bespreken we enkele van de mogelijkheden die voor jou interessant kunnen zijn.

  Het is belangrijk om te weten dat bij al deze subsidies bepaalde voorwaarden gelden. Zo dienen bijvoorbeeld de installateurs te werken conform bepaalde kwaliteits- en vakbekwaamheidseisen, dienen materialen aan bepaalde eisen te voldoen en moet er sprake zijn van facturen en betaalbewijzen. Als expert op het gebied van verduurzaming weten wij precies aan welke voorwaarden je moet voldoen om in aanmerking te komen voor deze subsidies.

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We bekijken samen met jou de mogelijkheden en helpen je bij het verduurzamen van jouw woning of bedrijfspand.

  Gratis Adviesgesprek

  Persoonlijk advies op maat

  Bij Direct Verduurzamen hebben we de volledige controle over het proces. Van montage tot fabricage hebben wij alles in eigen beheer, zodat we precies weten wat er speelt en volledig met je kunnen meedenken. Onze deskundige adviseurs nemen graag de tijd om jou te voorzien van vrijblijvend adviesgesprek.

  Waarom zou je kiezen voor kunststof kozijnen? Het antwoord is simpel: kunststof kozijnen zijn niet alleen duurzaam en onderhoudsarm, maar bieden ook uitstekende isolatie waardoor je veel kunt besparen op energiekosten. Bovendien geeft dit type kozijn jouw woning een moderne uitstraling en verhoogt het de waarde van jouw huis.

  Stel je eens voor: nooit meer schilderen of schuren, lagere energierekeningen én jarenlang genieten van een fraaie uitstraling van jouw huis. Bij Direct Verduurzamen maken wij deze droom werkelijkheid. Met onze hoogwaardige kunststof kozijnen bieden wij niet alleen een duurzame oplossing voor jouw woning, maar zorgen wij er ook voor dat het proces van begin tot eind soepel verloopt

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Waarom Direct verduurzamen in Soest?

  Waarom zou je voor Direct Verduurzamen kiezen? Het antwoord is simpel: wij nemen de volledige zorg uit handen. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de uiteindelijke realisatie kun je vertrouwen op onze professionele dienstverlening. Ons team bestaat uit vakbekwame specialisten die zowel de fabricage als de montage in eigen beheer hebben. Dit stelt ons in staat om flexibel te opereren en de hoogste kwaliteit te waarborgen.

  • content_image

   Inhouse specialisten

   De beste professionals uit Soest

  • content_image

   Top beoordeeld!

   Lees ook onze reviews op Google

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Nieuwste projecten

  Dag in dag uit werken wij eraan om het leven van onze klanten op het gebied van isolatie een stukje makkelijker en aangenamer te maken. Lees en bekijk hier onze projecten en ontdek wat wij voor onze klanten doen.

  Waarom kiezen voor in kunststof kozijnen in Soest?

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat het verduurzamen van je woning of bedrijfspand steeds belangrijker wordt. Niet alleen draagt het bij aan het verhogen van de waarde van je pand, maar het zorgt ook voor een stuk meer comfort. Een efficiëntere isolatie en betere geluidswering zijn slechts enkele voordelen die komen kijken bij de keuze voor kunststof kozijnen.

  Kunststof kozijnen bieden diverse voordelen ten opzichte van traditionele houten of aluminium varianten. Ze zijn onderhoudsarm, dit betekent dat je ze niet hoeft te schilderen en dat ze bestand zijn tegen weer en wind. Daarnaast is kunststof een uitstekende isolator, waardoor warmteverlies tot een minimum wordt beperkt. Dit heeft als direct gevolg dat je energieverbruik omlaag gaat en je dus kunt besparen op je energierekening.

  Daarnaast hebben kunststof kozijnen ook geluidsisolerende eigenschappen. Dit kan erg prettig zijn wanneer je in een drukke omgeving woont of werkt. Het helpt om storende geluiden buiten te houden, waardoor er een aangename rust binnenin ontstaat.

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen in Soest

  Het investeren in kunststof kozijnen kan in eerste instantie prijzig lijken, maar gelukkig zijn er verschillende subsidies beschikbaar die kunnen helpen bij het verlagen van de kosten. Door gebruik te maken van deze subsidies kun je serieus geld besparen op je investering en verdien je deze nog sneller terug.

  Bij Direct Verduurzamen zijn we op de hoogte van de verschillende subsidiemogelijkheden en we helpen je graag bij het aanvragen hiervan. We zorgen ervoor dat je geen enkele subsidie misloopt en maximaal profiteert van de financiële voordelen die dit met zich meebrengt.

  We begrijpen dat niet iedereen direct de middelen heeft om zijn woning of bedrijfspand volledig te verduurzamen. Daarom bieden wij ook verschillende financieringsmogelijkheden zoals kunststof kozijnen per maand betalen aan tegen scherpe rentes.

  Eén optie is het Nationaal Warmtefonds, een fonds dat gespecialiseerd is in het financieren van duurzame projecten. Hierdoor hoef je niet zelf grote bedragen te investeren en kun je toch profiteren van alle voordelen die komen kijken bij het verduurzamen van jouw pand.

  Vrijblijvend advies op maat

  Ben jij klaar om de stap te zetten naar een duurzamer pand? Neem dan contact op met Direct Verduurzamen en ontdek de mogelijkheden van kunststof kozijnen in Soest. Wij helpen je graag verder met professioneel advies, subsidies en financieringsmogelijkheden.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.