• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Kunststof kozijnen Amersfoort

  Kunststof kozijnen zijn een uitstekende keuze wanneer je jouw woning of bedrijfspand wilt verduurzamen in Amersfoort. Deze kozijnen bieden namelijk verschillende voordelen ten opzichte van traditionele houten kozijnen. Ten eerste zijn ze veel onderhoudsvriendelijker. Waar houten kozijnen regelmatig geschilderd moeten worden en gevoelig zijn voor rot, hebben kunststof kozijnen slechts af en toe een schoonmaakbeurt nodig. Daarnaast zorgen kunststof kozijnen ook voor een betere isolatie van jouw pand. Door de goede warmte-isolatie blijft de warmte binnen in de winter en wordt deze buiten gehouden tijdens hete zomers. Dit resulteert niet alleen in meer comfort, maar ook in energiebesparing. Je zult merken dat je stookkosten aanzienlijk zullen dalen! De voordelen daarom nog even op een rijtje:

  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaamheid
  • Geluidsisolatie
  • Inbraakwerend

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Welke subsidiemogelijkheden zijn er in Amersfoort?

  Ben je op zoek naar subsidiemogelijkheden om je woning of bedrijfspand te verduurzamen in Amersfoort? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! In deze gids nemen we je mee langs verschillende subsidies waar je als particuliere woningeigenaar of ondernemer aanspraak op kunt maken. Het is belangrijk om te weten dat de specifieke subsidiebedragen en voorwaarden per gemeente kunnen verschillen. Toch hebben we een aantal veelvoorkomende subsidies op een rijtje gezet die mogelijk ook in Amersfoort van toepassing zijn.

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat het vinden en aanvragen van subsidies soms een ingewikkeld proces kan zijn. Gelukkig hebben wij de expertise en kennis om je hierbij te ondersteunen. Onze professionals staan klaar om je te begeleiden in het proces van subsidieaanvragen, zodat jij optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare subsidiemogelijkheden in Amersfoort. Wanneer je gebruikmaakt van onze diensten, nemen we alle benodigde stappen voor jou uit handen. We inventariseren welke subsidies op jouw situatie van toepassing zijn en helpen je met het invullen van de aanvraagformulieren. Daarnaast kunnen we je ook adviseren bij het treffen van energiebesparende maatregelen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en budget.

  Gratis Adviesgesprek

  Persoonlijk advies op maat

  Bij Direct Verduurzamen hebben wij de montage en fabricage volledig in eigen beheer. Dit betekent dat wij precies weten wat er speelt en altijd met je meedenken. Door deze directe controle kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen en staan wij garant voor een perfect eindresultaat. Ons team van ervaren professionals staat klaar om jouw wensen te realiseren en jouw woning te voorzien van duurzame oplossingen die echt verschil maken.

  Wij begrijpen dat verduurzaming van je woning een belangrijke stap is waarbij je wellicht nog vragen hebt. Daarom starten we altijd met een vrijblijvend adviesgesprek waarin we samen kijken naar jouw specifieke situatie, wensen en mogelijkheden. Onze adviseurs hebben ruime ervaring en kunnen je voorzien van deskundig advies op maat. Na het gesprek ontvang je een offerte waarin alle besproken opties worden meegenomen.

  Bij akkoord gaan wij direct aan de slag met de fabricage en uiteindelijk montage van jouw kunststof kozijnen. Ons team van vakmensen zorgt voor een vakkundige installatie, waarbij we streven naar minimale overlast en maximale tevredenheid. Jouw wooncomfort staat bij ons altijd voorop en daarom bieden wij maar liefst 20 jaar garantie op al onze kunststof kozijnen.

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Waarom Direct verduurzamen in Amersfoort?

  Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jou te helpen met het verduurzamen van je woning, bedrijfspand of Vereniging van Eigenaren (VvE) in Amersfoort? Zoek dan niet verder! Bij Direct Verduurzamen staan we klaar om je te voorzien van advies op maat en nemen we de volledige zorg uit handen. Met onze montage en fabricage van onze kunststof kozijnen in eigen beheer, kun je erop vertrouwen dat het resultaat van hoge kwaliteit is. Wij werken uitsluitend van VEKA profielen wat garant staat voor hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur.

  • content_image

   Inhouse specialisten

   De beste professionals uit Amersfoort

  • content_image

   Top beoordeeld!

   Lees ook onze reviews op Google

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Waarom kiezen voor in kunststof kozijnen in Amersfoort?

  Ben je op zoek naar manieren om je woning of bedrijfspand te verduurzamen? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van kunststof kozijnen in Amersfoort en omgeving. Het verduurzamen van je woning of bedrijfspand wordt steeds belangrijker, niet alleen om de waarde te verhogen, maar vooral ook voor meer comfort. Kunststof kozijnen hebben de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen, en dat is niet zonder reden. Allereerst staat kunststof bekend om zijn duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. In tegenstelling tot houten kozijnen hoeven kunststof kozijnen niet geschilderd te worden en zijn ze bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Dit betekent dat je ze nauwelijks hoeft te onderhouden, wat op lange termijn veel tijd en geld bespaart.

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen in Amersfoort

  De investering in kunststof kozijnen kan een grote stap lijken, maar gelukkig zijn er verschillende subsidies beschikbaar die de kosten aanzienlijk kunnen verlagen. Bij Direct Verduurzamen zijn we op de hoogte van alle subsidiemogelijkheden en helpen we je graag om hier gebruik van te maken. Door middel van deze subsidies kun je je investering sneller terugverdienen en profiteren van de vele voordelen die kunststof kozijnen bieden.

  Naast subsidies kunnen wij ook kijken naar de mogelijkheden tot financiering tegen scherpe rentes door middel van verschillende financieringsvormen, waaronder het Nationaal Warmtefonds. Op deze manier hoef je geen grote som geld in één keer te betalen, maar kun je het bedrag gespreid over een langere periode aflossen. Zo wordt het verduurzamen van je woning of bedrijfspand nog toegankelijker en betaalbaarder.

  Vrijblijvend advies op maat

  Bij Direct Verduurzamen staan we klaar om jouw woning of bedrijfspand te verduurzamen met hoogwaardige kunststof kozijnen. Onze ervaren adviseurs zorgen ervoor dat de kozijnen perfect worden geplaatst en voldoen aan al jouw wensen qua stijl en functionaliteit. Wil jij weten welke mogelijkheden er allemaal zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.