• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Kunststof kozijnen Zeist

  Ben je op zoek naar een duurzame oplossing voor jouw huis of bedrijfspand in Zeist? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij bieden hoogwaardige kunststof kozijnen die niet alleen de uitstraling van je pand verbeteren, maar ook zorgen voor energiebesparing en verminderde CO2-uitstoot. Ontdek hoe onze kozijnen jou kunnen helpen om actief bij te dragen aan een groenere toekomst. In deze tijd van klimaatverandering wordt het steeds belangrijker om bewust om te gaan met ons energieverbruik. Door te kiezen voor kunststof kozijnen draag jij direct bij aan de verduurzaming van jouw woning of bedrijfspand. De voordelen zijn:

  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaamheid
  • Geluidsisolatie
  • Inbraakwerend

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Welke subsidiemogelijkheden zijn er in Zeist?

  Ben je op zoek naar subsidies voor duurzame investeringen in je woning of bedrijfspand in Zeist? Bij Direct Verduurzamen hebben we uitgebreide kennis van de verschillende subsidiemogelijkheden waar je als huiseigenaar of ondernemer aanspraak op kunt maken. Het is belangrijk om te weten dat subsidieregelingen kunnen verschillen per gemeente. Daarom hebben we de belangrijkste subsidies in Zeist voor je op een rijtje gezet:

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat het soms lastig kan zijn om te bepalen welke subsidies voor jouw situatie toepasbaar zijn. Daarom staan onze experts voor je klaar om je te helpen bij het doen van subsidieaanvragen en alles wat daarbij komt kijken. We kennen de voorwaarden en eisen van de verschillende subsidieregelingen en kunnen je hierin deskundig advies geven. Zo zorgen we ervoor dat je geen subsidie misloopt en optimaal kunt profiteren van de mogelijkheden.

  Gratis Adviesgesprek

  Persoonlijk advies op maat

  Bij Direct Verduurzamen hebben we controle over het gehele proces. Vanaf het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot aan de uiteindelijke plaatsing van de kozijnen, ontzorgen wij je volledig. Doordat we de montage en fabricage in eigen beheer hebben, weten we precies wat er speelt en kunnen we klanten maatwerkoplossingen bieden.

  Bij Direct Verduurzamen denken we graag met je mee. We luisteren naar jouw behoeften, eisen en budget, zodat we samen de juiste keuzes kunnen maken. Onze ervaren adviseurs zijn bekend met alle mogelijkheden op het gebied van kunststof kozijnen en kunnen jou daarom optimaal adviseren.

  Of je nu nieuwe kozijnen nodig hebt voor een renovatieproject of wilt besparen op je energierekening, bij ons ben je aan het juiste adres. Door onze brede selectie aan kleuren, stijlen en afwerkingsopties kunnen wij altijd de perfecte kozijnen leveren die passen bij de stijl van jouw woning.

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Waarom Direct verduurzamen in Zeist?

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we hoe belangrijk het is om een steentje bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame toekomst. Daarom bieden wij jou de oplossingen die nodig zijn om jouw huis, bedrijfspand of als Vereniging van Eigenaren (VvE) te verduurzamen. Onze kracht ligt in het feit dat wij zowel de montage als de fabricage volledig in eigen beheer hebben. Dit zorgt ervoor dat wij volledige controle hebben over het hele proces en dat je altijd kunt rekenen op een goed resultaat. Onze ervaren vakmensen staan voor je klaar om de kunststof kozijnen professioneel te plaatsen, dus ook in Zeist.

  • content_image

   Inhouse specialisten

   De beste professionals uit Zeist

  • content_image

   Top beoordeeld!

   Lees ook onze reviews op Google

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Nieuwste projecten

  Dag in dag uit werken wij eraan om het leven van onze klanten op het gebied van isolatie een stukje makkelijker en aangenamer te maken. Lees en bekijk hier onze projecten en ontdek wat wij voor onze klanten doen.

  Waarom kiezen voor in kunststof kozijnen in Zeist?

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat het verduurzamen van je woning of bedrijfspand steeds belangrijker wordt. Niet alleen om de waarde van het pand te verhogen, maar vooral ook omdat je er zelf een stuk meer comfort door krijgt. Daarom bieden wij hoogwaardige kunststof kozijnen aan in de regio Zeist en omstreken.

  Kunststof kozijnen hebben veel voordelen ten opzichte van traditionele houten of aluminium kozijnen. Ten eerste bieden ze uitstekende isolatie, waardoor warmteverlies tot een minimum wordt beperkt. Dit zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur binnenshuis, maar ook voor lagere stookkosten. Bovendien zijn kunststof kozijnen onderhoudsarm en gaan ze jarenlang mee zonder dat er geschilderd hoeft te worden.

  Daarnaast dragen kunststof kozijnen bij aan geluidsisolatie, wat vooral in drukke gebieden zoals Zeist erg prettig is. Of je nu aan een drukke straat woont of in de buurt van een school of winkelcentrum verblijft, met onze kunststof kozijnen geniet je van rust en privacy in huis of op het werk.

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen in Zeist

  De investering in kunststof kozijnen kan een grote stap lijken, maar gelukkig zijn er verschillende subsidies beschikbaar die de kosten aanzienlijk kunnen verlagen. Bij Direct Verduurzamen zijn we op de hoogte van alle subsidiemogelijkheden en helpen we je graag om hier gebruik van te maken. Door middel van deze subsidies kun je je investering sneller terugverdienen en profiteren van de vele voordelen die kunststof kozijnen bieden.

  Naast subsidies kunnen wij ook kijken naar de mogelijkheden tot financiering tegen lage rentes door middel van verschillende financieringen voor je kunststof kozijnen, waaronder het Nationaal Warmtefonds. Op deze manier hoef je geen grote som geld in één keer te betalen, maar kun je het bedrag gespreid over een langere periode aflossen. Zo wordt het verduurzamen van je woning of bedrijfspand nog toegankelijker en betaalbaarder.

  Vrijblijvend advies op maat

  Bij Direct Verduurzamen staan we klaar om jouw woning of bedrijfspand te verduurzamen met hoogwaardige kunststof kozijnen. Onze ervaren adviseurs zorgen ervoor dat de kozijnen perfect worden geplaatst en voldoen aan al jouw wensen qua stijl en functionaliteit. Wil jij weten welke mogelijkheden er allemaal zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.