• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  Let op! Geld lenen kost geld

  Ontvang een financieringsplan en advies op maat voor uw kozijnen

  Kunststof kozijnen financiering met lage rente vanaf € 85,- p/m!

  • Gratis financieringsplan aanvragen
  • Gratis ondersteuning bij aanschaf
  • Ook mogelijk bij bestaande leningen
  • Warmtefonds 0% tot een gezamenlijk inkomen tot 60.000,-

  Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zorgen voor een stappenplan van A tot Z.

   Vraag hier uw gratis adviesgesprek aan!

   Wij respecteren uw Privacy
  • Stap 1

   Vul uw contact-gegevens in

  • Stap 2

   Ontvang gratis advies en een offerte op maat

  • Stap 3

   Wij geven professioneel financieel advies

  • Kunststof ramen, deuren en schuifpuien voor een vast laag bedrag?

   Kunststof kozijnen financiering met lage rente

   Ben je op zoek naar een manier om je woning te verduurzamen en tegelijkertijd je wooncomfort te verbeteren? Bij Direct Verduurzamen ben je aan het juiste adres! Wij bieden de perfecte oplossing voor het vervangen van je oude, versleten kozijnen door hoogwaardige kunststof kozijnen van VEKA. En dat alles tegen een aantrekkelijke financiering met lage rente.

    

   v.a. 85,- p.m.

   Gratis advies van Geld Platform

   Kosteloos financieringsplan

   Verzamelinkomen tot 60.000,- euro 0% rente

   Subsidie, fiscaal voordeel, aantrekkelijk lenen en zelf investeren. Geldplatform zet alles voor u op een rijtje in uw gratis financieringsplan. Zo kunt u moeiteloos een keuze maken. Kunststof kozijnen financieren met lage rente was nog nooit zo makkelijk! Al vanaf 0% bij een verzamelinkomen tot 60.000 euro en vanaf 1,6% daarboven.

   • 0% rente tot 60.000,-
   • Geen bovengrens leeftijd
   • V.a. 1.6% rente bij 60.000,-
   • Tussentijds kosteloos aflossen
   • Gratis financieringsplan op maat
   • Gratis hulp bij subsidie aanvragen
   • Volledig afgelost na einde looptijd
   • Lenen met maatschappelijke impact

   Financieringsplan aanvragen

   Beoordelingen
   Onze tevreden klanten

   Ontdek ook wat jij kan besparen met de isolatiecheck van Direct Verduurzamen. Om een zo goedmogelijke check uit te kunnen voeren maken we gebruik van databronnen. Lees hier reviews van onze klanten.

   ldimage

   Financieren tegen een vaste lage rente

   Direct Verduurzamen begrijpt dat niet iedereen in staat is om zelf de volledige kosten voor duurzaamheidsmaatregelen te dragen. Daarom bieden wij verschillende financieringsmogelijkheden aan, zodat verduurzaming voor iedereen toegankelijk is. Met onze vaste lage rente en aantrekkelijke lening voorwaarden kun je eenvoudig de gewenste duurzaamheidsmaatregelen financieren. Of het nu gaat om het laten plaatsen van kunststof kozijnen of het isoleren van je woning; met Direct Verduurzamen wordt het allemaal mogelijk.

   Wij helpen u van A tot Z
   Meest gestelde vragen
   Financiering voor duurzaamheidsprojecten is vaak een struikelblok voor veel mensen. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om dit te realiseren. Bij Direct Verduurzamen hebben we een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners die gespecialiseerd zijn in het verstrekken van financieringen voor verduurzamingsprojecten. Samen met jou bekijken we welke opties het beste aansluiten bij jouw situatie. Lees daarom hier alvast de meest gestelde vragen.

   Hoeveel geld kan ik maximaal lenen?
   Wanneer u gebruikmaakt van de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds, dan kun u een bedrag van maximaal 27.000 euro lenen. Wilt u meer lenen dan 27.000 euro, dan zult u een beroep moeten doen op de Zeer Energiezuinig Pakket / Nul op de Meter. Om te kijken welke financiering het beste bij u past, voorzien wij u van persoonlijk en kosteloos financieel advies. Voor een VvE's geldt uiteraard een ander bedrag.
   Wanneer betaal ik 0% rente?
   Wanneer u eigenaar bent van een woning en uw verzamelinkomen ligt niet hoger dan 60.000 euro, dan betaald u geen rente over uw Energiebespaarlening. U lost dus maandelijks wel een vast bedrag af, maar betaald hier geen rente over. Samen met u kijken we graag of u hiervoor in aanmerking komt.
   Kan ik een financiering combineren met subsidies?
   Ja, u kunt een financiering combineren met subsidies die door de Rijksoverheid en uw gemeente beschikbaar worden gesteld. Zo kunnen dus zowel particulieren als VvE's gebruikmaken van de energiebespaarlening in combinatie met subsidies voor het isoleren van uw woning.
   Kan ik als VvE ook aanspraak maken op een financiering?
   Ja, ook als VvE kunt u aanspraak maken op de Energiebespaarlening die speciaal geschikt is voor VvE's. Deze lening wordt door de VvE afgesloten, zodat er energiebesparende maatregelen kunnen worden uitgevoerd. Om er zeker van te zijn dat u in aanmerking komt voor deze lening, kijken we graag met u mee of u voldoet aan de voorwaarden.

   De voordelen van kunststof kozijnen leasen tegen een lage rente

   Ben je toe aan een duurzame upgrade voor je woning? Wil je je energieverbruik verlagen en tegelijkertijd meer comfort ervaren? Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat investeren in kunststof kozijnen een slimme keuze is. Met onze unieke financieringsmogelijkheden bieden wij jou de kans om deze investering te doen tegen een lage rente. Wacht niet langer, maak van jouw huis een toonbeeld van duurzaamheid en geniet jarenlang van de voordelen!

   Verschillende financieringsmogelijkheden tegen lage rente

   We begrijpen dat de aanschafprijs van kunststof kozijnen vaak als struikelblok wordt gezien. Daarom hebben wij speciaal voor jou een slimme financieringsoplossing ontwikkeld. Met onze lage rente kun je de kosten van de kozijnen spreiden over een langere periode, zonder dat dit ten koste gaat van je maandelijkse financiële situatie. Op deze manier wordt verduurzamen toegankelijk voor iedereen. Zo kun je je kunststof kozijnen per maand betalen en dat bij een verzamelinkomen tot 60.000 euro met 0% rente. Nu kan het zijn dat je al een lening hebt, maar wist je dat kunststof kozijnen financieren zonder BKR ook tot de mogelijkheden behoort? Hoe dit precies zit, leggen we je graag in een persoonlijk adviesgesprek uit.

   De mogelijkheden van Direct Verduurzamen

   Bij Direct Verduurzamen geloven we in transparantie en flexibiliteit. Daarom heb jij bij ons keuzes te over qua financieringsmogelijkheden. Of je nu wilt betalen in termijnen of liever kiest voor een lening met variabele looptijd; wij denken met je mee en vinden altijd een oplossing die past bij jouw wensen en financiële mogelijkheden. Samen met onze partner GeldPlatform, bieden wij niet alleen een vaste lage rente voor het financieren van je kunststof kozijnen, maar kunnen we ook op allerlei andere vlakken met je meedenken.

   Lees meer
   content_image

   AFM nummer 12017571

   Is partner van Direct Verduurzamen voor duurzame energieoplossingen
   • Bel mij terug

    Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.