• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Kunststof kozijnen Houten

  Ben je op zoek naar de beste manier om jouw huis of bedrijfspand te verduurzamen? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van hoogwaardige kunststof kozijnen in Houten en omgeving. Met onze duurzame oplossingen willen wij niet alleen bijdragen aan een beter milieu, maar ook zorgen voor meer comfort en lagere energiekosten. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven. En terecht, want het heeft talloze voordelen voor zowel jou als individu als voor de maatschappij als geheel. Op het gebied van woning- en pandverbetering kan het vervangen van oude, versleten kozijnen door kunststof kozijnen een grote stap zijn richting verduurzaming.

  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaamheid
  • Geluidsisolatie
  • Inbraakwerend

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Welke subsidiemogelijkheden zijn er in Houten?

  De gemeente Houten stimuleert verduurzaming door verschillende subsidies beschikbaar te stellen voor zowel particuliere woningen als bedrijfspanden. Let wel op, want de exacte subsidies en voorwaarden kunnen per gemeente verschillen. Daarom hebben we een aantal subsidiemogelijkheden in Houten voor je op een rijtje gezet.

  Bij Direct Verduurzamen weten we precies welke subsidies er in jouw gemeente beschikbaar zijn en wat de voorwaarden zijn om hiervoor in aanmerking te komen. We helpen je graag bij het doen van de aanvraag en alles wat daarbij komt kijken. Zo kun je zorgeloos verduurzamen en profiteren van de voordelen die subsidies met zich meebrengen.

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We bekijken samen met jou de mogelijkheden en helpen je bij het verduurzamen van jouw woning of bedrijfspand.

  Gratis Adviesgesprek

  Persoonlijk advies op maat

  Bij Direct Verduurzamen streven we naar een persoonlijke benadering en maatwerkoplossingen voor onze klanten. We begrijpen dat de keuze voor nieuwe kozijnen een belangrijke beslissing is, en we willen je dan ook graag voorzien van alle informatie en ondersteuning die je nodig hebt.

  We komen graag bij je thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en behoeften, bekijken we de huidige situatie van jouw woning of bedrijfspand, en geven we je een deskundig advies over de mogelijkheden voor verduurzaming met kunststof kozijnen.

  We werken niet met standaardoplossingen, maar bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke situatie. Zo ben je altijd verzekerd van de beste oplossing voor jouw woning of bedrijfspand. Van A tot Z begeleiden we je bij het gehele proces. We regelen de fabricage, montage en nazorg van jouw nieuwe kunststof kozijnen in Houten. Zo kun je zorgeloos genieten van het resultaat.

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Waarom Direct verduurzamen in Houten?

  Op zoek naar een betrouwbare partner voor het verduurzamen van jouw woning of bedrijfspand met kunststof kozijnen in Houten? Kies dan voor Direct Verduurzamen! Wij nemen de volledige zorg uit handen en garanderen je een optimaal resultaat. Van advies tot oplevering, wij regelen alles voor je. We werken niet met standaardoplossingen, maar met unieke plannen die perfect aansluiten bij jouw specifieke situatie en wensen.

  • content_image

   Inhouse specialisten

   De beste professionals uit Houten

  • content_image

   Top beoordeeld!

   Lees ook onze reviews op Google

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Nieuwste projecten

  Dag in dag uit werken wij eraan om het leven van onze klanten op het gebied van isolatie een stukje makkelijker en aangenamer te maken. Lees en bekijk hier onze projecten en ontdek wat wij voor onze klanten doen.

  Waarom kiezen voor in kunststof kozijnen in Houten?

  Het verduurzamen van je woning of bedrijfspand wordt steeds belangrijker. Niet alleen draag je bij aan een beter milieu, maar het biedt ook talloze voordelen voor jou als bewoner of ondernemer. Een populaire keuze hierbij zijn kunststof kozijnen.

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we de vele voordelen die deze kozijnen bieden. Met onze hoogwaardige kunststof kozijnen zorg je niet alleen voor een flinke verbetering van de uitstraling van je pand, maar ook voor meer comfort en een aanzienlijke besparing op je energiekosten.

  Kunststof kozijnen hebben verschillende voordelen ten opzichte van traditionele houten of aluminium kozijnen. Ten eerste isoleert kunststof uitstekend waardoor warmteverlies wordt beperkt en geluidsoverlast wordt verminderd. Daarnaast vergt het onderhoud van kunststof kozijnen veel minder tijd en kosten dan traditionele materialen.

  Onze kunststof kozijnen zijn bovendien bestand tegen alle weersomstandigheden, UV straling en verkleuren niet door de zon. Hierdoor blijven ze jarenlang stabiel en behouden ze hun fraaie uitstraling. Ook zijn kunststof kozijnen verkrijgbaar in diverse designs en kleuren, waardoor ze perfect passen bij iedere woning of bedrijfspand.

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen in Houten

  Een investering in kunststof kozijnen kan een flinke kostenbesparing opleveren op je energierekening. Maar wist je dat er ook verschillende subsidies beschikbaar zijn voor het verduurzamen van je woning of bedrijfspand? Bij Direct Verduurzamen helpen wij je graag om deze subsidies te benutten, zodat je nog sneller de investering kunt terugverdienen.

  Daarnaast bieden we ook mogelijkheden tot financiering tegen scherpe rentes. Zo kunnen we samen kijken naar financieren van je kunststof kozijnen via verschillende financieringsvormen, waarbij het Nationaal Warmtefonds een aantrekkelijke optie kan zijn. Met onze expertise begeleiden wij jou gedurende het hele proces, zodat je zonder financiële zorgen kunt genieten van de voordelen van kunststof kozijnen.

  Vrijblijvend advies op maat

  Ben jij ook toe aan duurzame verbeteringen aan jouw woning of bedrijfspand in Houten? Wil je profiteren van alle voordelen die kunststof kozijnen te bieden hebben? Maak dan nu een afspraak met Direct Verduurzamen en begin direct met verduurzamen!

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.