• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Kunststof kozijnen Purmerend

  Ben je op zoek naar een duurzame en stijlvolle oplossing voor jouw woning in Purmerend? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Met onze hoogwaardige kunststof kozijnen bieden wij een duurzame oplossing die niet alleen het milieu ten goede komt, maar ook jouw wooncomfort verhoogt en de uitstraling van je woning verbetert. Daarom nog even alle voordelen op een rijtje:

  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaamheid
  • Geluidsisolatie
  • Inbraakwerend

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Welke subsidiemogelijkheden zijn er in Purmerend?

  Ben jij op zoek naar manieren om je woning of gebouw in Purmerend te verduurzamen? Dan is het goed om te weten dat er verschillende subsidiemogelijkheden zijn die jou kunnen helpen. Bij Direct Verduurzamen zijn we gespecialiseerd in het aanvragen van subsidies en begeleiden wij je graag bij dit proces, zodat jij optimaal kunt profiteren van de beschikbare financiële voordelen. Lees verder om meer te leren over de verschillende subsidies waar jij mogelijk aanspraak op kunt maken:

  Nu je op de hoogte bent van de verschillende subsidiemogelijkheden, wil je natuurlijk weten hoe Direct Verduurzamen jou kan helpen. Onze experts hebben uitgebreide kennis van de subsidiewereld en zijn op de hoogte van alle voorwaarden en documentatie die nodig zijn om succesvol subsidies aan te vragen. Wij zorgen ervoor dat jij geen belangrijke stappen over het hoofd ziet en begeleiden jou gedurende het gehele proces.

  Gratis Adviesgesprek

  Persoonlijk advies op maat

  Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner in het verduurzamen van jouw woning, dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres. Wij geloven dat duurzaamheid begint bij persoonlijk advies op maat. En daar gaan wij ver in! Ons team van experts werkt nauw samen met lokale vakmensen bij jou in de buurt, ook in Purmerend. Door deze samenwerking weten we precies wat er speelt en kunnen we volledig met je meedenken.

  Bij Direct Verduurzamen staat ontzorgen centraal. Vanaf het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot en met de uiteindelijke installatie van kunststof kozijnen nemen wij alle zorgen uit handen. Wij begrijpen dat het verduurzamen van jouw woning een belangrijke stap is en daarom begeleiden wij je gedurende het hele proces.

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Waarom Direct verduurzamen in Purmerend?

  Ben jij klaar om de stap te zetten naar een duurzamere toekomst, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat het verduurzamen van je huis of bedrijf een grote en complexe uitdaging kan zijn. Daarom staan wij klaar om jou hierbij te helpen!

  Ons team werkt samen met lokale partijen om jou te voorzien van advies op maat. Van het laten plaatsen van kunststof kozijnen tot het laten isoleren van je woning of bedrijfspand, wij nemen de volledige zorg uit handen en zorgen ervoor dat jij kunt genieten van een goed resultaat.

  • content_image

   Inhouse specialisten

   De beste professionals uit Purmerend

  • content_image

   Top beoordeeld!

   Lees ook onze reviews op Google

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Waarom kiezen voor in kunststof kozijnen in Purmerend?

  Het verduurzamen van je woning of bedrijfspand wordt steeds belangrijker. Niet alleen verhoogt het de waarde van het pand, maar het zorgt ook voor een stuk meer comfort. Bij Direct Verduurzamen begrijpen we hoe belangrijk dit is en daarom bieden wij hoogwaardige kunststof kozijnen aan in de regio Purmerend. Waarom zou je kiezen voor kunststof kozijnen?

  Kunststof kozijnen hebben vele voordelen ten opzichte van andere materialen. Allereerst zijn ze enorm duurzaam. Ze hebben een lange levensduur en vereisen weinig onderhoud. Dit betekent dat je kunt genieten van mooie, strakke en moderne kozijnen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over schilderen of reparaties.

  Daarnaast zorgen onze kunststof kozijnen voor uitstekende isolatie. Dit betekent dat er minder warmte verloren gaat en je energierekening lager zal zijn. Bovendien verminderen goed geïsoleerde kozijnen geluidsoverlast, waardoor je optimaal kunt genieten van rust en stilte in je woning of bedrijfspand.

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen in Purmerend

  Bij Direct Verduurzamen kijken we verder dan alleen de voordelen van kunststof kozijnen. Wij begrijpen dat een investering in duurzaamheid ook financieel aantrekkelijk moet zijn. Daarom informeren wij je graag over de verschillende subsidies waar je recht op hebt bij het verduurzamen van je woning of bedrijfspand. Deze subsidies kunnen je helpen om veel geld te besparen op je investering.

  Daarnaast bieden wij ook financieringsmogelijkheden tegen scherpe rentes aan. Hierdoor is het mogelijk om jouw duurzame investering te financieren zonder dat dit direct een grote impact heeft op je budget. Het Nationaal Warmtefonds is één van de financieringsvormen die wij aanbieden, zodat je zorgeloos kunt genieten van de voordelen van kunststof kozijnen zonder hoge kosten.

  Vrijblijvend advies op maat

  Wil jij ook de eerste stap zetten richting een duurzamere woning? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen kijken we naar de mogelijkheden om jouw woning te verduurzamen en energiezuiniger te maken.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek?
   Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.


   twintig + zeventien =