• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Kunststof kozijnen Haarlem

  Wil jij kunststof kozijnen laten plaatsen in Haarlem? Dan denken wij graag met je mee! Het verduurzamen van je woning draagt namelijk bij aan een schonere en duurzamere wereld. Daarnaast heeft het ook vele voordelen voor jou als huiseigenaar of eigenaar van een bedrijfspand. Door te investeren in energiebesparende maatregelen, zoals het plaatsen van kunststof kozijnen, verlaag je niet alleen je energieverbruik, maar ook je energierekening. Dat betekent meer geld in je portemonnee op de lange termijn en je profiteert van de volgende voordelen:

  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaamheid
  • Geluidsisolatie
  • Inbraakwerend

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Welke subsidiemogelijkheden zijn er in Haarlem?

  Ben jij een bewoner van Haarlem en wil je graag verduurzamen, maar weet je niet welke subsidiemogelijkheden er zijn? Bij Direct Verduurzamen helpen wij jou graag om die duurzame droom te realiseren! Zo zijn er een aantal verschillende subsidies waar je mogelijk aanspraak op kunt maken en die er dus voor kunnen zorgen dat het investeren in kunststof kozijnen nog aantrekkelijker wordt. Belangrijk is wel dat dit per gemeente kan verschillen. Gelukkig weten wij bij Direct Verduurzamen precies hoe dit in de gemeente Haarlem zit en denken we hierin dus graag met je mee.

  Bij Direct Verduurzamen zijn we volledig op de hoogte van alle voorwaarden en eisen die gesteld worden aan deze subsidies in jouw gemeente. Wij staan klaar om jou te helpen met het indienen van de aanvragen en begeleiden je tijdens dit hele proces. Zo hoef je dus zelf helemaal niets te regelen en begeleiden we jou tijdens dit hele traject van A tot en met Z.

  Gratis Adviesgesprek

  Persoonlijk advies op maat

  Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die je kan helpen bij het verduurzamen van jouw woning? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij bieden persoonlijk advies op maat, zodat jouw woning energiezuiniger wordt en het comfort wordt verhoogd.

  Bij Direct Verduurzamen geloven we in nauwe samenwerking met lokale vakmensen. Zo weten we precies wat er speelt in jouw buurt en denken we volledig met je mee. Dus of je nu woont in Haarlem, Amsterdam of ergens anders in de regio, wij hebben altijd professionals tot onze beschikking om hoogwaardige producten te installeren en de beste resultaten te leveren.

  Onze samenwerking met lokale vakmensen staat garant voor kwaliteit en efficiëntie. We begrijpen namelijk dat jij wilt dat de verduurzaming van jouw woning snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Van een vrijblijvend adviesgesprek tot de uiteindelijke plaatsing van kunststof kozijnen of andere duurzame producten, ons team ontzorgt je volledig.

  Ben jij klaar om te verduurzamen en te genieten van alle voordelen die dit met zich meebrengt? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met Direct Verduurzamen. Onze adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Waarom Direct verduurzamen in Haarlem?

  Ben jij klaar om jouw woning te verduurzamen en zo een steentje bij te dragen aan een groenere toekomst? Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat dit geen eenvoudige taak is. Daarom hebben wij lokale samenwerkingen opgezet en bieden wij persoonlijk advies op maat.

  Als het aankomt op duurzaamheid, weten wij als geen ander hoe groot de uitdaging kan zijn om de juiste stappen te zetten. Bij Direct Verduurzamen nemen we deze zorgen volledig uit handen. Wij hebben nauwe relaties met lokale partijen die gespecialiseerd zijn in duurzame oplossingen voor jouw woning of bedrijfspand in Haarlem.

  • content_image

   Inhouse specialisten

   De beste professionals uit Haarlem

  • content_image

   Top beoordeeld!

   Lees ook onze reviews op Google

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Nieuwste projecten

  Dag in dag uit werken wij eraan om het leven van onze klanten op het gebied van isolatie een stukje makkelijker en aangenamer te maken. Lees en bekijk hier onze projecten en ontdek wat wij voor onze klanten doen.

  Waarom kiezen voor in kunststof kozijnen in Haarlem?

  Het verduurzamen van je woning of bedrijfspand wordt steeds belangrijker. Niet alleen draag je hiermee bij aan een beter milieu, maar het biedt ook talloze voordelen voor jou als eigenaar. Bij Direct Verduurzamen helpen wij jou om deze stap te zetten en te investeren in kunststof kozijnen in Haarlem.

  Kunststof kozijnen zijn een duurzame keuze voor jouw pand. Ze gaan lang mee en vergen weinig onderhoud. Wist je dat kunststof kozijnen ook nog eens uitstekend isoleren? Dit betekent dat je het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur binnenshuis en dat je flink kunt besparen op energiekosten.

  Bovendien dragen kunststof kozijnen bij aan geluidsisolatie. Je hebt geen last meer van geluidsoverlast van buitenaf, wat zorgt voor meer rust en comfort in je woning of bedrijfspand. Daarnaast zijn kunststof kozijnen inbraakwerend, waardoor jij je veiliger voelt.

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen in Haarlem

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat het plaatsen van kunststof kozijnen een flinke investering kan zijn. Maar wist je dat je deze investering op lange termijn meer dan terugverdient? Onze hoogwaardige kunststof kozijnen bieden namelijk talloze voordelen, waaronder een verhoogde isolatiewaarde, lagere energiekosten en minder onderhoud.

  Daarnaast zijn er ook allerlei andere mogelijkheden om je kunststof kozijnen te kunnen financieren. In Haarlem zijn er bijvoorbeeld allerlei verschillende subsidies beschikbaar voor het verduurzamen van je woning of bedrijfspand. Wij helpen je graag bij het aanvragen hiervan, zodat je optimaal kunt profiteren.

  Ook kunnen wij adviseren over eventuele financieringsmogelijkheden tegen een scherpe rente. Zo hoef je niet ineens veel geld uit te geven, maar betaal je maandelijks slechts een klein bedrag.

  Vrijblijvend advies op maat

  Ben jij klaar om te investeren in een duurzame toekomst voor je woning of bedrijfspand in Haarlem? Neem dan nu contact op met Direct Verduurzamen. Wij helpen je graag verder met advies op maat en een vrijblijvende offerte. Samen zorgen we ervoor dat jouw woning of bedrijfspand optimaal geïsoleerd wordt met hoogwaardige kunststof kozijnen die niet alleen functioneel zijn, maar ook zorgen dat je bedrijfspand of woning optisch nog mooie wordt.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.