• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Kunststof kozijnen Noord-Holland

  De noodzaak om te verduurzamen wordt steeds duidelijker. Het verminderen van de ecologische voetafdruk en het besparen van energie worden steeds belangrijker om onze wereld leefbaar te houden voor toekomstige generaties. Het plaatsen van kunststof kozijnen draagt hieraan bij en biedt bovendien talloze voordelen voor jou als huiseigenaar of ondernemer. De voordelen zijn:

  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaamheid
  • Geluidsisolatie
  • Inbraakwerend

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Welke subsidiemogelijkheden zijn er in Noord-Holland?

  Ben je inwoner van Noord-Holland en wil je jouw woning verduurzamen? Dan heb je geluk! Er zijn verschillende subsidiemogelijkheden beschikbaar om je te helpen bij het financieren van energiebesparende maatregelen. Het is belangrijk op te merken dat deze subsidies per gemeente kunnen verschillen. Bij Direct Verduurzamen zijn we volledig op de hoogte van welke subsidies beschikbaar zijn in jouw regio. We ondersteunen je niet alleen bij het indienen van de aanvraag, maar begeleiden je ook bij alle aspecten die hierbij komen kijken.

  Bij Direct Verduurzamen weten we precies welke voorwaarden er gelden om gebruik te kunnen maken van de subsidies in Noord-Holland. Onze experts staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden, je te begeleiden bij het indienen van de aanvraag en ervoor te zorgen dat je geen belangrijke details over het hoofd ziet. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om optimaal gebruik te maken van de subsidieregelingen in Noord-Holland!

  Gratis Adviesgesprek

  Persoonlijk advies op maat

  Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jou kan helpen bij het verduurzamen van jouw woning? Zoek dan niet verder! Direct Verduurzamen is er voor jou. Wij geloven dat duurzaamheid de toekomst is en willen onze klanten op weg helpen naar een energiezuinig en milieuvriendelijk huis. Bij ons staat persoonlijk advies op maat centraal, zodat we samen tot de beste oplossingen kunnen komen.

  Bij Direct Verduurzamen werken we nauw samen met lokale vakmensen bij jou in de buurt, ook in Noord-Holland. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van wat er speelt en kunnen we volledig met je meedenken. Vanaf het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot uiteindelijk het laten plaatsen van kunststof kozijnen of andere duurzame oplossingen, ontzorgen wij je volledig.

  Wanneer je contact met ons opneemt, beginnen we altijd met een persoonlijk gesprek om jouw specifieke duurzaamheidsbehoeften te achterhalen. We luisteren aandachtig naar je wensen en stellen gerichte vragen om erachter te komen welke stappen nodig zijn om jouw woning te verduurzamen. Ons team van experts neemt alle tijd om jouw situatie te begrijpen en oplossingen op maat aan te bieden.

  We vinden het belangrijk dat jij je helemaal op je gemak voelt tijdens dit adviesgesprek. Daarom hanteren we een informele stijl en spreken we je aan met ‘je’. Zo bouwen we direct een persoonlijke band op en zorgen we ervoor dat je ons echt alles kunt vragen.

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Waarom Direct verduurzamen in Noord-Holland?

  Als regionaal bedrijf hebben we een sterke connectie met lokale vakmensen in Noord-Holland. Hierdoor kennen we de specifieke uitdagingen en mogelijkheden die bij deze regio horen. Of het nu gaat om het isoleren van je woning of het vervangen van oude kozijnen: wij weten wat er nodig is om duurzaam te wonen in Noord-Holland.

  Onze samenwerking met vakmensen betekent ook dat we kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. We werken alleen met ervaren professionals die hun vak verstaan. Zo ben jij verzekerd van topkwaliteit en kunnen wij garanderend dat jouw duurzame project tot in de puntjes wordt verzorgd.

  • content_image

   Inhouse specialisten

   De beste professionals uit Noord-Holland

  • content_image

   Top beoordeeld!

   Lees ook onze reviews op Google

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Reden op te investeren in kunststof kozijnen in Noord-Holland?

  Kunststof kozijnen bieden verschillende voordelen ten opzichte van andere materialen zoals hout of aluminium. Allereerst zijn kunststof kozijnen zeer duurzaam en onderhoudsarm. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden en hoeven niet geschilderd te worden, wat kosten en tijd bespaart. Daarnaast bieden ze optimale isolatie, waardoor er minder warmte verloren gaat en geluidsoverlast wordt verminderd. Dit draagt bij aan een aangenaam binnenklimaat.

  Naast deze voordelen is een belangrijk aspect de financiële besparing die gepaard gaat met de investering in kunststof kozijnen. Door gebruik te maken van verschillende subsidies is het mogelijk om aanzienlijk geld te besparen. Deze subsidies worden vaak verstrekt door instanties die bevordering van energiezuinige maatregelen stimuleren. Met onze kennis kunnen wij je helpen om deze subsidies optimaal te benutten, waardoor je de investering sneller terugverdient.

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen in Noord-Holland

  Ben je op zoek naar een duurzame en kosteneffectieve oplossing om jouw woning of bedrijfspand te voorzien van nieuwe kozijnen? Bij Direct Verduurzamen bieden wij voordelige opties voor het laten plaatsen van kunststof kozijnen in Noord-Holland. We begrijpen dat dit een investering is, maar het rendement op lange termijn levert je natuurlijk uiteindelijk veel meer op!

  Bij Direct Verduurzamen denken we daarom ook graag met je mee als het gaat om de financiële kant van deze investering. We zijn ons ervan bewust dat de aanschaf van nieuwe kozijnen vaak gepaard gaat met een flinke uitgave. Daarom doen we er alles aan om jou te helpen bij het vinden van subsidies binnen jouw regio en eventuele financieringsmogelijkheden tegen scherpe rentetarieven.

  Op deze manier wordt het mogelijk om maandelijks slechts een klein bedrag te betalen, terwijl jouw hele woning of bedrijfspand wordt voorzien van hoogwaardige kunststof kozijnen.

  Vrijblijvend advies

  Wil jij ook profiteren van de voordelen die kunststof kozijnen bieden? Twijfel dan niet en neem gewoon eens vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! Bij Direct Verduurzamen staan we klaar om jouw wensen te bespreken en een oplossing op maat aan te bieden.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek?
   Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.


   16 + twaalf =