• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Kunststof kozijnen Zeewolde

  Duurzaamheid is tegenwoordig een hot topic, en dat is niet zonder reden. Het behoud van ons milieu is essentieel en daar speelt verduurzaming een grote rol in. Maar wat houdt verduurzamen eigenlijk precies in? Verduurzamen betekent dat je bewust bezig bent met het verminderen van jouw ecologische voetafdruk door onder andere het verminderen van energieverbruik. Een goede manier om dit te doen, is door te investeren in kunststof kozijnen voor jouw woning of bedrijfspand in Zeewolde. De belangrijkste voordelen zijn:

  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaamheid
  • Geluidsisolatie
  • Inbraakwerend

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Welke subsidiemogelijkheden zijn er op Zeewolde?

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat het verduurzamen van je woning of bedrijfspand een grote stap kan zijn. Daarom willen we jou graag helpen om deze stap makkelijker te maken. In samenwerking met verschillende gemeentes, waaronder dus ook Zeewolde, bieden wij ondersteuning bij het aanvragen van subsidies die beschikbaar zijn voor duurzaamheidsmaatregelen.

  Het is belangrijk om te weten dat elke subsidie zijn eigen voorwaarden heeft waar je aan moet voldoen om in aanmerking te komen. Bij Direct Verduurzamen hebben wij gedegen kennis over al deze subsidies en kunnen wij jou begeleiden bij het doen van de aanvraag. Wil jij weten welke subsidies er specifiek voor jouw situatie beschikbaar zijn in Zeewolde? Neem dan contact op met Direct Verduurzamen. Wij helpen jou graag bij het verkrijgen van de subsidies en beantwoorden al je vragen over duurzaamheidsmaatregelen. Met onze kennis maken wij het verduurzamen van jouw woning of bedrijfspand een stuk eenvoudiger.

  Gratis Adviesgesprek

  Persoonlijk advies op maat

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat het verduurzamen van je woning een belangrijke beslissing is. Daarom werken we nauw samen met lokale vakmensen, ook in Zeewolde, om ervoor te zorgen dat we precies weten wat er speelt en volledig kunnen meedenken.

  Wanneer je contact met ons opneemt voor een vrijblijvend adviesgesprek, gaan we graag met je om tafel zitten om te bespreken welke mogelijkheden er zijn om jouw woning te verduurzamen. Onze ervaren adviseurs nemen ruim de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren en samen met jou een plan op maat te maken.

  Bij Direct Verduurzamen willen wij jou volledig ontzorgen. Dat betekent dat wij niet alleen zorgen voor het advies, maar ook voor de hele uitvoering van het project. Onze lokale vakmannen, die bekend zijn in Zeewolde en omgeving, staan klaar om de kunststof kozijnen vakkundig bij jou te plaatsen.

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Waarom Direct verduurzamen op Zeewolde?

  Bij Direct Verduurzamen geloven we dat verduurzaming de sleutel is tot een betere toekomst voor ons allemaal. We zijn een bedrijf dat samenwerkt met lokale partijen om jou te voorzien van advies op maat, zodat je moeiteloos kunt overstappen naar een duurzame levensstijl. Ons doel is om jouw ervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. Verduurzamen kan namelijk een complex proces zijn met veel regelwerk en technische kennis. Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat je hier niet altijd de tijd, energie of expertise voor hebt.

  Daarom nemen wij graag de volledige zorg uit handen. Van het maken van een afspraak voor een vrijblijvend advies op maat tot het zoeken naar lokale partners, van het aanvragen van subsidies tot het plaatsen van de kozijnen, wij regelen het voor je.

  • content_image

   Inhouse specialisten

   De beste professionals uit Zeewolde

  • content_image

   Top beoordeeld!

   Lees ook onze reviews op Google

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Waarom kiezen voor in kunststof kozijnen op Zeewolde?

  Het verduurzamen van je woning of bedrijfspand wordt steeds belangrijker. Niet alleen omdat het de waarde van het pand verhoogt, maar ook omdat het zorgt voor meer comfort. Een goede manier om direct te verduurzamen is door te kiezen voor kunststof kozijnen.

  Kunststof kozijnen hebben talloze voordelen ten opzichte van traditionele houten of metalen kozijnen. Ze isoleren bijvoorbeeld veel beter, waardoor je minder energie verliest. Dit resulteert in een lagere energierekening én een warmer en comfortabeler binnenklimaat. Daarnaast zijn kunststof kozijnen onderhoudsarm, duurzaam en gaan ze jarenlang mee zonder dat ze vervangen hoeven te worden.

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen op Zeewolde

  Een investering in kunststof kozijnen betaalt zichzelf snel terug, mede dankzij verschillende subsidies die beschikbaar zijn. Deze subsidies kunnen je aanzienlijke besparingen opleveren, waardoor je investering nog sneller rendabel wordt. Onze experts staan klaar om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden en voorwaarden van deze subsidies.

  Naast subsidies bieden wij ook financieringsopties tegen scherpe rentes aan via het Nationaal Warmtefonds. Zo kun je zonder grote financiële zorgen investeren in duurzame kozijnen en tegelijkertijd bijdragen aan een groenere toekomst.

  Vrijblijvend advies op maat

  Wil jij ook profiteren van de vele voordelen van kunststof kozijnen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met Direct Verduurzamen. Onze adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden en samen met jou de mogelijkheden voor jouw woning of bedrijfspand te bespreken.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek?
   Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.


   4 + twaalf =