• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Kunststof kozijnen Lelystad

  Duurzaamheid staat bij steeds meer mensen en ook bedrijven hoog op de agenda en volledig terecht. Het is belangrijk om bewuste keuzes te maken die zowel ons leefmilieu als onze portemonnee ten goede komen. En met kunststof kozijnen geniet je direct van deze en nog veel meer voordelen.

  Kunststof kozijnen zijn namelijk onderhoudsarm, stijlvol en gaan ontzettend lang mee. Dit betekent dat je geen tijd meer hoeft te besteden aan schilderwerk of houtrot reparaties, waardoor je ook op lange termijn kosten bespaart. Daarnaast bieden kunststof kozijnen uitstekende isolatie, waardoor je energieverbruik vermindert en tegelijkertijd ook veel minder last hebt van eventuele omgevingsgeluiden.

  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaamheid
  • Geluidsisolatie
  • Inbraakwerend

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Welke subsidiemogelijkheden zijn er in Lelystad?

  In Lelystad kun je als particulier of bedrijf aanspraak maken op verschillende subsidies voor verduurzaming. Het is belangrijk om te weten dat subsidieregelingen per gemeente kunnen verschillen. Daarom is het raadzaam om altijd goed geïnformeerd te zijn over de specifieke subsidiekansen binnen jouw regio.

  Bij Direct Verduurzamen hebben wij kennis van de laatste ontwikkelingen en subsidiemogelijkheden in Lelystad. Wij willen jou ondersteunen bij het aanvragen en verkrijgen van de volgende subsidies:

  De voorwaarden om in aanmerking te komen voor een subsidie kunnen per regeling verschillen. Bij Direct Verduurzamen zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van onze klanten bij het doen van de juiste subsidieaanvragen. Wij weten precies welke documentatie nodig is en helpen jou bij alle stappen en procedures die hierbij komen kijken.

  Vanaf het moment dat jij contact met ons opneemt, gaan wij enthousiast voor jou aan de slag. Samen stellen we een plan op om te bekijken welke subsidies passend zijn bij jouw situatie en wensen. Vervolgens verzorgen wij de complete aanvraag, inclusief alle benodigde documenten.

  Gratis Adviesgesprek

  Persoonlijk advies op maat

  Bij Direct Verduurzamen beginnen we altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek luisteren we naar jouw wensen en behoeften en brengen we de mogelijkheden voor verduurzaming in kaart. Op basis hiervan maken we een plan op maat, waarbij we rekening houden met jouw budget, eventuele subsidies en kijken we ook of een financiering tot de mogelijkheden behoort.

  Als je akkoord gaat met ons plan, regelen wij alles voor je. Van het verzorgen van de benodigde vergunningen tot het coördineren van de werkzaamheden; wij ontzorgen je volledig. Onze lokale vakmensen zorgen voor een professionele installatie van jouw kunststof kozijnen, waardoor jij binnen no time kunt genieten van de voordelen van verduurzaming, zowel praktisch als financieel.

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Waarom Direct verduurzamen in Lelystad?

  Ons team van ervaren adviseurs staat voor je klaar om je te begeleiden bij elke stap van het verduurzamingsproces. Daarbij maakt het niet uit of het nu gaat om kunststof kozijnen, isolatie of een andere vorm van verduurzamen, wij hebben de kennis en expertise om jou te helpen de juiste keuzes te maken.

  Daarnaast werken wij samen met lokale partijen die bekend zijn met de specifieke kenmerken van jouw regio. Dit zorgt niet alleen voor een snelle en efficiënte uitvoering van de werkzaamheden, maar draagt ook bij aan de lokale economie van Lelystad.

  • content_image

   Inhouse specialisten

   De beste professionals uit Lelystad

  • content_image

   Top beoordeeld!

   Lees ook onze reviews op Google

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Nieuwste projecten

  Dag in dag uit werken wij eraan om het leven van onze klanten op het gebied van isolatie een stukje makkelijker en aangenamer te maken. Lees en bekijk hier onze projecten en ontdek wat wij voor onze klanten doen.

  Waarom kiezen voor in kunststof kozijnen in Lelystad?

  Kunststof kozijnen zijn een populaire keuze onder huiseigenaren en zakelijke vastgoedeigenaren vanwege hun vele voordelen. Uiteraard zijn ze duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ze kunnen tegen alle weersomstandigheden en gaan tientallen jaren mee zonder dat er veel onderhoud aan te pas komt. Bovendien zijn onze kunststof kozijnen sterk isolerend, waardoor je energieverbruik vermindert en je jaarlijks flink kunt besparen op je energierekening.

  Daarnaast zorgen kunststof kozijnen voor een betere geluidsisolatie. Geluidsoverlast van buitenaf wordt geminimaliseerd, wat resulteert in een rustigere leef- of werkomgeving. Bovendien zijn onze kozijnen inbraakwerend, wat zorgt voor extra veiligheid.

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen in Lelystad

  Bij Direct Verduurzamen helpen we je niet alleen met het verduurzamen van je pand, maar ook met het besparen van geld. Door gebruik te maken van verschillende subsidies kun je aanzienlijk besparen op de kosten van kunststof kozijnen. Deze subsidies maken de investering nog aantrekkelijker en zorgen ervoor dat je de investering sneller terugverdient.

  Daarnaast bieden we ook financieringsmogelijkheden tegen scherpe rentes door middel van het Nationaal Warmtefonds. Zo hoef je niet in één keer een grote investering te doen, maar kun je de kosten spreiden over een langere periode.

  Vrijblijvend advies op maat

  Wil jij ook profiteren van de voordelen die kunststof kozijnen bieden? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met Direct Verduurzamen! Onze adviseurs staan klaar om je te adviseren over de mogelijkheden voor jouw woning of bedrijfspand in Lelystad. Zo zorgen wij ervoor dat jij het optimale resultaat behaalt bij het verduurzamen van jouw pand. Plan daarom vandaag nog vrijblijvend jouw advies gesprek.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.