• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Kunststof kozijnen Beilen

  Vaak denken mensen dat verduurzamen een grote investering is, maar niets is minder waar. Met kunststof kozijnen van Direct Verduurzamen maak je namelijk een slimme keuze voor zowel het milieu als voor je eigen portemonnee. Het verduurzamen van je woning heeft talloze voordelen en wij vertellen je graag waarom. Dus wil jij je woning in Beilen laten voorzien van kunststof kozijnen, dan staan onze adviseurs voor je klaar om je te voorzien van een vrijblijvend advies op maat.

  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaamheid
  • Geluidsisolatie
  • Inbraakwerend

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Verschillende subsidiemogelijkheden in Beilen?

  Ben je op zoek naar manieren om jouw woning of bedrijf te verduurzamen? Dan is het goed om te weten dat er verschillende subsidies beschikbaar zijn die jou hierbij kunnen helpen. Bij Direct Verduurzamen zijn we gespecialiseerd in het aanvragen van subsidie en hebben we kennis van de lokale mogelijke subsidies in Beilen.

  Bij het aanvragen van subsidies is het belangrijk om te weten dat er vaak specifieke voorwaarden zijn waar je aan moet voldoen. Het team van Direct Verduurzamen is volledig op de hoogte van deze voorwaarden en kan jou hierin ondersteunen. Wij zorgen ervoor dat de aanvraag volledig voldoet aan alle eisen, zodat jij geen gedoe hebt met afwijzing of onnodige vertraging.

  Gratis Adviesgesprek

  Persoonlijk advies op maat

  Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om door middel van verduurzaming van je woning of bedrijfspand een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. Daarom bieden wij jou persoonlijk advies op maat, zodat jij volledig ontzorgd wordt in het verduurzamen van je woning door middel van kunststof kozijnen. Dat doen we natuurlijk niet alleen, maar in nauwe samenwerking met lokale vakmensen bij jou in de buurt, óók in Beilen!

  Bij Direct Verduurzamen geloven we dat iedere stap naar een duurzame woning of bedrijfspand telt. Of je nu wilt investeren in kunststof kozijnen of isolatie; wij staan voor je klaar met deskundig advies en begeleiden je gedurende het hele proces.

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Waarom Direct verduurzamen in Beilen?

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat duurzaamheid de toekomst is. We werken samen met lokale partijen om jou te voorzien van advies op maat, zodat jij direct kunt beginnen met verduurzamen. Of het nu gaat om het verlagen van je energieverbruik, door het laten plaatsen van kunststof kozijnen of het isoleren van je woning in Beilen; wij zijn er om jou te helpen en de volledige zorg uit handen te nemen.

  Als je kiest voor Direct Verduurzamen, kies je voor samenwerking met lokale partijen die bekend zijn met de omgeving en de specifieke duurzaamheidseisen. Door deze expertise kunnen wij jou voorzien van advies en diensten die perfect passen bij jouw situatie. Geen standaardoplossingen, maar advies op maat.

  • content_image

   Inhouse specialisten

   De beste professionals uit Beilen

  • content_image

   Top beoordeeld!

   Lees ook onze reviews op Google

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Waarom kiezen voor in kunststof kozijnen in Beilen?

  Je huis verduurzamen wordt steeds belangrijker. Niet alleen verhoog je hiermee de waarde van je woning of bedrijfspand, maar je ervaart ook een stuk meer comfort. Een goede keuze om mee te beginnen is het vervangen van je oude kozijnen door kunststof kozijnen.

  Kunststof kozijnen hebben diverse voordelen ten opzichte van traditionele houten of aluminium kozijnen. Allereerst zijn ze onderhoudsarm, waardoor je geen tijd en geld hoeft te investeren in schilderwerk. Daarnaast bieden kunststof kozijnen een uitstekende isolatie, waardoor je energieverbruik zal dalen en je dus bespaart op je kosten. Ook hebben kunststof kozijnen een lange levensduur en zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden. Dit maakt ze niet alleen duurzaam, maar ook kostenbesparend op de lange termijn.

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen in Beilen

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen in Beilen? Dat kan! Het aanschaffen van nieuwe kunststof kozijnen kan een flinke investering lijken, maar gelukkig zijn er verschillende subsidies beschikbaar die deze investering aantrekkelijk maken. Zo zijn er landelijke subsidieregelingen die het vervangen van oude kozijnen stimuleren. Daarnaast kunnen gemeenten ook eigen subsidieregelingen hebben waarvan je gebruik kunt maken. Door deze subsidies kun je serieus geld besparen op je investering in kunststof kozijnen en verdien je deze dus nog sneller terug.

  Is het voor jou niet mogelijk om de investering in één keer te doen? Dan is er ook de mogelijkheid tot financiering. Bij Direct Verduurzamen kijken we naar de mogelijkheden tot financiering tegen scherpe rentes door middel van het Nationaal Warmtefonds. Zo kun je toch profiteren van alle voordelen van kunststof kozijnen, zonder dat dit een grote druk legt op je financiële situatie.

  Vrijblijvend advies op maat

  Bij Direct Verduurzamen staan wij klaar om jou te helpen bij het verduurzamen van jouw woning of bedrijfspand. Met onze expertise en ervaring weten wij precies welke stappen gezet moeten worden om een effectieve verduurzamingsslag te maken. Wil jij ook profiteren van alle voordelen die kunststof kozijnen te bieden hebben? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor subsidie en financiering? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat jouw woning of bedrijfspand in Beilen duurzaam wordt.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek?
   Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.


   18 + 8 =