• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Woon je in Vriezenveen en wil je graag de warmte in je huis beter vasthouden? Dan is het belangrijk om je huis te laten isoleren. Door je woning te isoleren, verhoog je het comfort en bespaar je op je energierekening. Direct Verduurzamen is gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen en biedt verschillende isolatiemethodes aan, waaronder dakisolatie, kunststof kozijnen, spouwmuurisolatie en vloerisolatie.

  Verduurzaam je huis in Vriezenveen met dakisolatie.

  Het isoleren van het dak is de meest effectieve manier om je huis te verduurzamen. Warme lucht stijgt op, en als je dak niet geĆÆsoleerd is, gaat er veel warmte verloren. Met dakisolatie van Direct Verduurzamen bespaar je op je energiekosten.

   

  Dakisolatie fungeert als een dikke deken die de kou van buiten tegenhoudt en de warmte binnenhoudt. Hierdoor hoef je minder te stoken voor een comfortabele temperatuur. Dakisolatie is goed voor je portemonnee, zorgt voor meer wooncomfort en is milieuvriendelijk.

  VRIJBLIJVENDE ADVIES VRAGEN

  Vloerisolatie verdien je terug in 5 tot 8 jaar.

  Als je ervoor kiest om je woning in Vriezenveen te voorzien van vloerisolatie, merk je meteen de voordelen. Je verwarmingsrekening zal aanzienlijk lager zijn, omdat de warmtepomp of ketel minder hard hoeft te werken. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Hoewel vloerisolatie een investering is, geniet je er de komende jaren volop van.

  terufg

  Kies voor spouwmuurisolatie om je woning te isoleren.

  Spouwmuurisolatie is de bekendste en meest kosteneffectieve manier om je woning te isoleren. Het aanbrengen ervan is eenvoudig en relatief goedkoop. Bij spouwmuurisolatie wordt isolatiemateriaal aangebracht tussen de binnen- en buitenmuren van je woning. Dit voorkomt warmteverlies en zorgt voor meer comfort. Profiteer van een comfortabel huis en een goede investering voor de toekomst.

  Hoe werkt spouwmuurisolatie?

  Spouwmuurisolatie vermindert het warmteverlies in je woning. Door de extra isolatielaag tussen de binnen- en buitenmuren blijft de warmte beter binnen. Dit zorgt ervoor dat je verwarming minder hard hoeft te werken om een comfortabele temperatuur te behouden, waardoor je energiekosten dalen.

  VRIJBLIJVENDE ADVIES VRAGEN