• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Zo verduurzaam jij je huis in Oldenzaal met Direct Verduurzamen.

  Het is belangrijk om je huis goed te isoleren. Dit draagt bij aan het behouden van de juiste temperatuur. Dit zorgt voor meer comfort en je bespaart tegelijkertijd energie! Het verduurzamen van je woning is een specialiteit van Direct Verduurzamen. De mogelijkheden zijn dakisolatie, kunstof kozijnen, zonnepanelen en spouwmuur- en vloerisolatie.

  Verduurzamen in Oldenzaal door dakisolatie.

  Het isoleren van het dak is de meest effectieve vorm van het verduurzamen van je woning. Dit doordat warme lucht naar boven stijgt. Jij zit in een koud huis en betaald de hoofdprijs aan gas. Door dakisolatie gaat deze warmte niet verloren. Met dakisolatie van Direct Verduurzamen bespaar je niet alleen veel energie, maar ook veel geld. Dakisolatie is als een dikke deken voor je dak. Hierdoor komt de kou van buiten er niet doorheen. Zo hoef je minder hard te stoken voor een constante temperatuur. Dit is goed voor je portemonnee, zorgt voor meer wooncomfort en het milieu.

  Het isoleren van je vloer is belangrijk maar waarom?

  Geen koude voeten en vochtproblemen meer. Dat kan met vloerisolatie van Direct Verduurzamen. Jouw vloer voelt gemiddeld 4 graden warmer aan. Je bespaart flink op je stookkosten en gaat tocht en vocht tegen. Ga daarom voor een slimme investering en warme voeten met vloerisolatie van Direct Verduurzamen. Voor vloerisolatie gebruikt Direct Verduurzamen de beste producten en methoden. Dit zorgt voor een mooi eindresultaat dat lang mee gaat.

  Vloerisolatie terug betalen in 5 tot 8 jaar.

  De verwarmingsrekening zal aanzienlijk verlagen. Dit komt doordat de warmtepomp of ketel minder hard hoeft te werken. Dit zorgt voor minder energie gebruikt. Dit is goed voor je eigen rekening, maar ook goed voor het milieu. In de buurt van Oldenzaal? Investeer in vloerisolatie van Direct Verduurzamen. Zo hou je je voeten lekker warm en bespaar je op je energie rekening.

  Verschillende soorten vloerisolatie.

  Voor vloerisolatie zijn er verschillende mogelijkheden: gespoten vloerisolatie en vloerisolatie met tapijt dit zijn maar twee voorbeelden. Wil jij weten welke vloerisolatie het beste voor jouw woning of bedrijfspand in Oldenzaal geschikt is? Zo zorgt gespoten vloerisolatie voor goede resultaten op moeilijk bereikbare gebieden. Vloerisolatie met platen kan met minder moeite en sneller worden geplaatst.

  Het Direct Verduurzamen van je woning in Oldenzaal.

  Met een energiezuinige woning bespaar je niet alleen geld, je verbetert ook de leefbaarheid van je huis. Je kunt veel geld besparen op je energierekening, omdat er minder energie nodig is om je huis te verwarmen. Dit kunnen we doen door middel van dakisolatie, kunstof kozijnen, zonnepanelen en spouwmuur- en vloerisolatie.

  Verduurzamen met spouwmuurisolatie.

  Spouwmuurisolatie is één bekendste en voordeligste manier van isoleren en het is zo gedaan! Er wordt isolatiemateriaal in de ruimte tussen de binnen- en buitenmuren van het gebouw aangebracht. Op deze manier voorkom je warmteverlies. Profiteer van een comfortabel huis en een goede investering voor de toekomst.

  Hoe gaan we met spouwmuurisolatie te werk?

  Door spouwmuurisolatie verlagen we warmteverlies in woningen te door isolatiemateriaal in de ruimte tussen de binnen- en buitenmuren aan te brengen. Door deze extra laag isolatie tussen de binnen- en buitenmuren, hou je de warmte in het huis vast. Hierdoor verbruikt de verwarming van je huis minder energie om een comfortabele temperatuur te behouden, waardoor je geld bespaart op je energiekosten.

  H2] Waarom kiezen voor Direct Verduurzamen in Oldenzaal

  Experts in isolatie en duurzaamheid staan bij Direct Verduurzamen centraal. Met de jarenlange ervaring op dit gebied zijn we gespecialiseerd in het verhogen van de duurzaamheid van verschillende soorten woningen. Als je voor Direct Verduurzamen kiest kun je er zeker van zijn dat je een langetermijninvestering doet. We gebruiken materialen van hoge kwaliteit en al onze diensten garanderen. Onze medewerkers zijn experts in verschillende soorten isolatie en zijn op de hoogte van de ideale optie voor jouw huis. 

  Met de isolatiecheck van Direct Verduurzamen kom je erachter hoeveel je kunt besparen

  Bij het uitvoeren van de isolatiecheck onderzoeken we het bouwjaar, de stijl, de gevel, het dak en het vloeroppervlak van het huis. Zo kunnen we de duurzaamheid en de bijhorende kostenbesparing goed bepalen. Meer weten over het verduurzamen van je bedrijfspand of woning in Oldenzaal? Maak een afspraak met een van onze experts bij jou in Oldenzaal of in de buurt van Oldenzaal. Samen komen we erachter hoeveel je kunt besparen en wat de duurzame voordelen gaan zijn.

  Profiteer van de voordelen van zonnepanelen

  Met zonnepanelen wek je zelf groene energie op, goed voor je portemonnee en voor het milieu. Met zonnepanelen kun je je eigen elektriciteit opwekken, waardoor je energiekosten dalen. Met zonnepanelen kun je zelf zonne-energie omzetten in groene elektriciteit. Heb je stroom over? Wat je niet verbruikt geef je weer terug aan je energiebedrijf. Dit wordt jaarlijks verrekend met je energierekening. Met deze milieuvriendelijke en duurzame manier heb je binnen 7 tot 9 jaar je  investering terugverdiend. Op deze manier help jij jezelf en de volgende generaties naar een duurzamere toekomst. Direct Verduurzamen helpt je graag bij het kiezen en installeren van de beste zonnepanelen.