• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN
  Een thuisrenovatie in hartje Haarlem

  Een tijdje geleden besloot ik mijn huis in Haarlem te renoveren om het energie-efficiënter en aantrekkelijker te maken. Na wat research en het lezen van ervaringen op diverse renovatiebedrijven websites, kwam ik uit bij Direct Verduurzamen, gevestigd in de regio.

  Gratis een financiering plan

  De keuze voor kunststof kozijnen

  Ik had al snel besloten dat ik mijn kozijnen wilde vervangen, maar ik wist niet zeker welke optie de beste was. Na het uitproberen van meerdere materialen, waarvan ik niet geheel tevreden was, viel mijn oog op de kunststof kozijnen van Direct Verduurzamen.

  Het installatieproces

  Het installatieteam van Direct Verduurzamen was adequaat, professioneel en efficiënt in het vervangen van mijn kozijnen. Het proces verliep vlekkeloos, en het team maakte gebruik van een milieuvriendelijke methode, wat mij verheugde.

  Het resultaat overtrof werkelijk mijn verwachtingen! De nieuwe kozijnen hebben mijn huis aantrekkelijker gemaakt en tot mijn verbazing heb ik het al gemerkt aan mijn energierekening. Het geluid van buiten is nu veel zachter en de isolatie is stukken beter – en daardoor een stuk comfortabeler dan voorheen. Bekijk hier de before-and-after foto’s om het verschil in uiterlijk te zien!

  Ik ben enorm tevreden met mijn keuze voor Direct Verduurzamen en zou hen graag aanbevelen aan elke huiseigenaar in Haarlem die op zoek is naar een milieuvriendelijke en stijlvolle manier om hun huis te renoveren. Hun team was professioneel, vriendelijk, en efficiënt. Ik kan niet gelukkiger zijn met het eindresultaat, bedankt Direct Verduurzamen!