• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Je woning isoleren met Direct Verduurzamen

  Elke situatie is anders en verdiend een andere aanpak. Daarom vinden wij het Direct Verduurzamen belangrijk om advies op maat te leveren. Brengt spouwmuur isolatie meer op of kan je beter kiezen voor zonnepanelen?

  ja ik wil ook besparen

  Vivamus pellentesque luctus cursus mauris vitae molestie nulla

  Sed ornare tempus nulla nec ornare. Etiam nec tristique nibh. Nullam sapien elit, vestibulum vitae dictum non, placerat ultrices mauris. Aenean convallis, dolor in commodo consequat,
  justo sem iaculis ex, ac volutpat velit augue sit amet massa. Vestibulum ultricies sodales justo sit amet venenatis.

  Vivamus eu semper dui. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus.
  Phasellus porttitor lorem quam, sit amet posuere est maximus vel. Quisque et sapien placerat.

  Vivamus eu semper dui. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Phasellus porttitor lorem

  Adviesafspraak nodig? Plan hem hier

  Voordat je begint met het isoleren van je huis is het een verstandig idee om uit te zoeken wat het beste bij je situatie past. Elke situatie is anders en heeft daarom een andere aanpak nodig.

  Benieuwd wat er mogelijk is in jouw situatie? Boek dan snel een afspraak in met onze experts. Zo kom jij erachter wat het beste past bij jou.

  Adviesgesprek aanvragen
  Heb je nog vragen ?

  Het verduurzamen van je woning kan een ingewikkeld proces zijn. Is je dak wel geschikt om zonnepanelen op te leggen? Of is je zolder wel geschikt voor dakisolatie. Allemaal vragen waar onze experts precies het antwoord op hebben.

  Blijf daarom niet zitten met je vragen maar trek aan de bel. Stel deze en nog veel meer vragen over het verduurzamen van jouw huis aan onze experts. Vul het contactformulier in of geef ons een belletje. Onze experts zullen er alles aan doen om jouw zo goed mogelijk te helpen.

  Alle vragen

  Krijg ik subsidie voor de isolatie van mijn woning?

  Ja, er is subsidie beschikbaar voor het isoleren van je woning. Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afnamen van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al snel aan. Zo bespaar jij tot wel 30% op je isolatiekosten.

  Wil je maar één isolatiemaatregel uitvoeren? Dan heb je binnenkort geluk. Vanaf 2023 is het mogelijk om een subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel gerealiseerd hebt. In dat geval krijg je tot wel 15% van de kosten als subsidie terug. Wel als je voldoet aan de geldende voorwaarden natuurlijk.

  Wanneer ontvang ik mijn persoonlijke offerte?

  Bij Direct Verduurzamen wordt er altijd naar je persoonlijke situatie gekeken. Zo zal een van onze experts met je in gesprek gaan over je wensen en de mogelijkheden. Wanneer dit allemaal duidelijk is besproken zal onze expert een persoonlijke offerte voor je opstellen.

  Deze offerte is altijd duidelijk en transparant. Zo weet jij waar je aan toe bent en kom je nooit voor vervelende verassingen te staan.

  Ik heb een adviesgesprek aangevraagd. Hoe verloopt het verder?

  Je wilt verduurzamen, goed bezig! Na je aanvraag neemt een van onze experts zo snel mogelijk contact met je op. Hier bespreken we je wensen en nemen we je mee in onze werkwijze. We maken een afspraak om bij je langs te komen om samen te kijken wat er voor jou mogelijk is.

  Hierna maken we kosteloos en geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte die je nog in alle rust kunt doornemen. Tevreden over de offerte? Dan plannen we een isolatieafspraak in die bij jouw planning past. Zo start jij eenvoudig en snel met verduurzamen.

  Kan ik ook zelf extra isolatie aanbrengen?

  Er zijn een aantal isolatiemaatregelen die je zelf kan treffen voor het isoleren van je woning. Zo kan je met een tochtstrip en -band zelf proberen koude luchtstromen te beperken. Ook kan je buisisolatie en radiatorfolie aanbrengen om warmteverlies tegen te gaan.

  Deze maatregelen zijn kleine ingrepen die al wel wat kunnen doen voor je woning. Maar echt besparen op je energierekening en je verbruik zal niet lukken. Hiervoor moet je toch echt wat experts inschakelen.

  Om echt te besparen om je energieverbruik is het verstandig om je huis te laten isoleren door ervaren professionals. Ook kunnen deze experts je van advies voorzien wat de meeste energiewinst zal opleveren. Zo bespaar jij eenvoudig en slim op je energierekening.

  * Gemiddelde besparingen met spouwmuurisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel,van geen isolatie naar na-isolatie spouw. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met dakisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie van een schuin dak, verwarmde zolder. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met vloerisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning,met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie.Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Bron: Milieu Centraal.

  Daarom Direct Verduurzamen

  Van advies op maat tot installatie: dat vind je bij Direct Verduurzamen. Het vervullen van jouw wensen is onze topprioriteit. Met onze gecertificeerde specialisten zorgen wij voor vakmanschap.

  De isolatie van je woning is een belangrijke investering. Voor jou en de volgende generaties. Wij kunnen je helpen om de juiste methode te vinden passen bij jouw situatie. Want besparen én bijdragen aan het milieu, dat klinkt goed toch?

  Een top team!

  Advies op maat en een persoonlijke offerte

  Echte vakmensen

  Professionele kwaliteit en deskundige vakmensen