• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Kies voor Direct Verduurzamen in Winterswijk

  Bij Direct Verduurzamen zijn we gespecialiseerd in de isolatie en duurzaamheid van jouw woning in Winterswijk. Door de jarenlange ervaring kunnen wij onszelf specialisten noemen. Een investering bij Direct Verduurzamen is van lange termijn. Dit komt door de hoge kwaliteit materialen die we gebruiken die al onze diensten garanderen. Onze experts in Winterswijk zijn op de hoogte van de ideale optie voor jouw woning.

  Bespaar geld doe de isolatiecheck bij Direct Verduurzamen

  Bij Direct Verduurzamen kan je gebruik maken van onze isolatiecheck. Hiermee ontdek jij wat je kan besparen op je energiekosten met een investering bij Direct Verduurzamen. Om een zo goed mogelijke check uit te kunnen voeren brengen we jouw situatie volledig in kaart. 

  We onderzoeken verschillende factoren van jouw woning. Denk bijvoorbeeld aan het bouwjaar, de stijl, de gevel, het dak en het vloeroppervlak van het huis. Met deze gegevens maken we een indicatie van jouw besparingen. Maak een afspraak met een van onze experts in de buurt van Winterswijk. Zo kunnen we er samen achter komen hoeveel jij kan besparen en wat voor jou de voordelen zijn.

  Je huis verduurzamen in Winterswijk met Direct Verduurzamen

  Een goed geïsoleerde woning is erg belangrijk. Dit draagt bij aan een prettig wooncomfort en een duurzame woning. Met een goed geïsoleerd huis bespaar je jaarlijks flink op je energierekening. Het verduurzamen van je woning is een specialiteit van Direct Verduurzamen. Wij bieden verschillende isolatiemethodes zoals dakisolatie, kunstofkozijnen, zonnepanelen en spouwmuur- en vloerisolatie.

  Waarom is vloerisolatie zo belangrijk?

  Heb jij ook last van koude voeten en vochtproblemen. Met de vloerisolatie van Direct Verduurzamen is dit probleem snel opgelost! Door vloerisolatie gaat de vloer van jouw woning voelt gemiddeld 4 graden warmer aanvoelen, worden de vochtproblemen tegengegaan en je bespaart flink op je stookkosten.

  Wanneer je ervoor kiest om je vloer te laten isoleren door Direct Verduurzamen, is dit niet alleen een slimme investering maar zorgt het ook nog eens voor warme voeten en gaat het vocht tegen. Direct Verduurzamen Winterswijk gebruikt de beste producten voor een mooi eindresultaat. Een geïsoleerde vloer zorgt voor een aangenamer leefklimaat. De isolatielaag houdt koude lucht en vocht uit de kruipruimte tegen. Het zorgt ook dat de warmte langer in huis blijft hangen en dat er geen warmte verloren gaat. 

  Verschillende soorten vloerisolatie

  Er zijn verschillende manieren om je vloer te laten isoleren. Voorbeelden hiervan zijn: vloerisolatie met tapijt en gespoten vloerisolatie. Dit zijn maar twee manieren, er zijn nog veel meer manieren om jouw vloer te laten isoleren. Wil jij weten welke vloerisolatie het best bij jouw woning in Winterswijk past? Onze klantenservice staat elke maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 21:00 uur klaar voor jouw vragen!

  Direct Verduurzamen van woningen in Winterswijk

  Door je woning te verduurzamen bespaar je niet alleen op je energierekening, ook wordt het leef comfort van je woning verbetert. Een voorbeeld waarmee je flink op je energiekosten bespaart is doordat de verwarming veel minder hard hoeft te werken om het leefklimaat aangenaam te houden. Dakisolatie, kunstofkozijnen, zonnepanelen en spouwmuur- en vloerisolatie hebben veel invloed op het verduurzamen van een woning.

  Verduurzamen met spouwmuurisolatie.

  Spouwmuurisolatie is over het algemeen de meest voordelige en bekendste manier om jouw woning te verduurzamen. Bij spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal in de ruimte tussen de binnen- en buitenmuren van je woning aangebracht. Je profiteert van een comfortabele woning en je hebt een goede investering voor in de toekomst.

  Hoe wij te werk gaan met spouwmuurisolatie?

  Woon jij in Winterswijk en kies jij ervoor om de spouw van je woning in te laten isoleren zorgt dit ervoor dat er veel minder warmte verloren gaat in de woning. Dit doen we door isolatiemateriaal in de ruimte tussen de binnen- en buitenmuren aan te brengen. Deze extra laag isolatie tussen de binnen- en buitenmuren zorgt ervoor dat de warmte in het huis blijft. Zo hoeft de verwarming minder vaak aan en kost het minder energie om een fijne temperatuur te behouden. Dit bespaart ook nog een op je energiekosten.

  Profiteer van de voordelen van zonnepanelen

  Door het plaatsen van zonnepanelen wek je zelf groene energie op. Dit is gunstig voor je portemonnee en voor het milieu. Met zonnepanelen kun je zelf zonne-energie omzetten in groene elektriciteit. Hierdoor bespaar je flink op je energiekosten. Heb je stroom over? Wat je niet verbruikt geef je weer terug aan je energiebedrijf. 

  Met deze milieuvriendelijk en duurzaam manier heb je binnen 7 tot 9 jaar je  investering terugverdiend. Op deze manier help jij jezelf en de volgende generaties naar een duurzamere toekomst.