• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Kies voor Direct Verduurzamen in Lichtenvoorde

  Het team van experts in isolatie en duurzaamheid staan bij Direct Verduurzamen voor je klaar. Door de jarenlange ervaring op gebied van verduurzamen kunnen wij ons specialisten noemen. Wij kunnen de duurzaamheid in allerlei soorten woningen verhogen. Een investering bij Direct Verduurzamen is van lange termijn. Dit komt door de hoge kwaliteit materialen die we gebruiken die al onze diensten garanderen. Onze experts in Lichtenvoorde zijn op de hoogte van de ideale optie voor jouw huis.  

  Bespaar geld doe de isolatiecheck bij Direct Verduurzamen

  Bij het uitvoeren van de isolatiecheck ontdek jij wat je kan besparen met hulp van Direct Verduurzamen. Om een zo goed mogelijke check uit te kunnen voeren brengen we jouw situatie in kaart. We onderzoeken het bouwjaar, de stijl, de gevel, het dak en het vloeroppervlak van het huis. Met deze gegevens maken we een indicatie van jouw besparingen. Maak een afspraak met een van onze experts in de buurt van Lichtenvoorde. Dan kunnen we er samen achter komen hoeveel jij kan besparen en wat voor jou de voordelen zijn. 

  Je huis verduurzamen in Lichtenvoorde met Direct Verduurzamen

  Het is belangrijk Dat je huis goed geïsoleerd is. Dit draagt bij aan woningcomfort en duurzame woning. Met een goed geïsoleerd huis bespaar je op je energierekening. Het verduurzamen van je woning is een specialiteit van Direct Verduurzamen. Hier zijn ook verschillende mogelijkheden in zoals, dakisolatie, kunstof kozijnen, zonnepanelen en spouwmuur- en vloerisolatie.

  Woning verduurzamen met dakisolatie

  Dakisolatie is één van de meest functionele methodes voor het isoleren van je woning. Warmte stijgt altijd naar boven door een slechte dakisolatie gaat er veel warme lucht verloren via het dak en betaal jij de hoofdprijs aan gas. Dakisolatie is een dikke deken voor het dak. Op deze manier gaat de warmte niet verloren en komt de koude lucht van buiten niet naar binnen. De kachel hoeft ook minder harde te branden voor het behouden van een constante temperatuur. Dit is ook nog eens goed voor je portemonnee en zorgt voor meer wooncomfort. 

  Waarom is vloerisolatie zo belangrijk?

  Ben je ook klaar met koude voeten en  vochtproblemen. Met de vloerisolatie van Direct Verduurzamen ga je dit probleem gelijk tegen. De vloer van jouw woning gaat gemiddeld 4 graden warmer aanvoelen, gaat vochtproblemen tegen en je bespaart flink op je stookkosten en dat is natuurlijk goed voor de portemonnee. Vloerisolatie van Direct Verduurzamen is niet alleen een slimme investering maar zorgt ook nog eens voor warme voeten en gaat vocht tegen. Direct Verduurzamen in de buurt van Lichtenvoorde gebruikt de beste producten voor een mooi eindresultaat. Ook voelt een geïsoleerde vloer prettiger aan. De isolatielaag houdt koude lucht en vocht uit de kruipruimte tegen. Het zorgt ook dat de warmte langer in huis blijft hangen en dat er geen warmte verloren gaat. De cv-ketel of warmtepomp hoeft minder hard te werken zo gaat het verbruik van energie ook omlaag. Doordat de warmte niet verdwijnt naar de bodem of kruipruimte.

  Verschillende soorten vloerisolatie

  Er zijn meerdere mogelijkheden voor vloerisolatie, deze mogelijkheden zijn: vloerisolatie met tapijt en gespoten vloerisolatie dit zijn maar twee voorbeelden. Wil jij weten welke vloerisolatie het best bij jouw woning of bedrijfspand in Lichtenvoorde past? Vloerisolatie met platen kan met minder moeite en sneller worden geplaatst. Maar zo zorgt gespoten vloerisolatie voor goede resultaten op moeilijk bereikbare gebieden. 

  Direct Verduurzamen van woningen in Lichtenvoorde

  Door je woning te verduurzamen bespaar je niet alleen geld, maar je verbetert ook de leefbaarheid van je huis. Je kunt veel geld besparen op je energierekening, omdat er minder energie nodig is om je huis te verwarmen. We kunnen hiervoor zorgen door middel van dakisolatie, kunstof kozijnen, zonnepanelen en spouwmuur- en vloerisolatie.

  Verduurzamen met spouwmuurisolatie.

  De meest voordelige manier van isoleren is spouwmuurisolatie. Dit is tevens ook de meest bekendste manier van isoleren en het is ook  Er wordt isolatiemateriaal in de ruimte tussen de binnen- en buitenmuren van het gebouw aangebracht. Je profiteert van een comfortabele woning en je hebt een goede investering voor in de toekomst ook voorkom je warmteverlies.

  Hoe wij te werk gaan met spouwmuurisolatie ?

  Met het plaatsen van spouwmuurisolatie zorgen we ervoor dat er minder warmte verloren gaat in de woning. Dit doen we door isolatiemateriaal in de ruimte tussen de binnen- en buitenmuren aan te brengen. Deze extra laag isolatie tussen de binnen- en buitenmuren, zorgt ervoor dat de warmte in het huis blijft. Zo hoeft de verwarming minder vaak aan en kost het minder energie om een fijne temperatuur te behouden. Dit bespaart ook nog een op je energiekosten.

  Profiteer van de voordelen van zonnepanelen

  Zorg voor je eigen groene elektriciteit met behulp van zonne-energie. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de portemonnee. Met behulp van zonnepanelen wek je zelf groene energie op. Met deze milieuvriendelijke en duurzame manier heb je binnen 7 tot 9 jaar de investering terugverdient. Heb je toch nog stroom over? Dit geen probleem. Wat je niet verbruikt geef je weer terug aan je energiebedrijf. Dit wordt jaarlijks verrekend met je energierekening. Met zonne-energie geef je de volgende generaties ook een duurzame toekomst.