• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN
  Interview met een tevreden klant: ervaring met Direct Verduurzamen

  Vandaag hebben we het genoegen om te spreken met Fam. Toxopeus . We zullen bespreken hoe deze klant de verduurzaming van hun woning heeft ervaren, welke uitdagingen ze hebben overwonnen, welke maatregelen ze hebben genomen en hoe Direct Verduurzamen hen heeft geholpen bij het realiseren van hun duurzame doelen. Lees verder om meer te weten te komen over hun positieve ervaringen met Direct Verduurzamen.
   

  Wat motiveerde u om uw woning te verduurzamen?

  We waren gemotiveerd om onze woning te verduurzamen om zowel bij te dragen aan een duurzamere toekomst als om kosten te besparen op onze energierekeningen. Door onze woning te verduurzamen, wilden we onze ecologische voetafdruk verkleinen en tegelijkertijd efficiënter omgaan met energie. Het geeft ons een goed gevoel om duurzaam te zijn en tegelijkertijd onze energiekosten te verlagen.
   

  Wat waren de grootste uitdagingen die u moest overwinnen om uw woning te verduurzamen?

  Een van de grootste uitdagingen die we tegenkwamen, was ons gebrek aan kennis over verduurzaming. We wisten niet waar we moesten beginnen, welke opties er waren en wat de voordelen ervan waren. Dit maakte het moeilijk om beslissingen te nemen over welke verduurzamingsmaatregelen het beste voor onze situatie waren. Daarnaast was de financiering van de verbeteringen ook een uitdaging. Sommige maatregelen vereisten meer investeringen dan we in eerste instantie hadden gepland. Gelukkig heeft het team van Direct Verduurzamen ons geholpen om deze uitdagingen te overwinnen en het hele proces soepel te laten verlopen.
   

  Vrijblijvende advies vragen

   

  Welke verduurzamingsmaatregelen heeft u genomen en waarom?

  We hebben ervoor gekozen om kunststof kozijnen te laten installeren en vloer- en dakisolatie toe te passen. Deze keuzes werden vooral ingegeven door onze wens om onze woning energie-efficiënter te maken en onze energiekosten te verlagen. We waren op zoek naar duurzame oplossingen met goede isolerende eigenschappen en langdurige duurzaamheid. Daarom leek de keuze voor kunststof kozijnen een logische stap. Daarnaast wilden we ook graag onze vloeren en dak laten isoleren om warmteverlies te voorkomen en het comfort in ons huis te verbeteren. Deze verduurzamingsmaatregelen waren essentieel om onze woning energiezuiniger te maken en bij te dragen aan een beter milieu.
   

  Heeft Direct Verduurzamen aan uw verwachtingen voldaan? Zo ja, op welke manier?

  Absoluut! Direct Verduurzamen heeft onze verwachtingen volledig waargemaakt. Vanaf het eerste contact waren ze betrouwbaar en professioneel. Ze hebben een nauwkeurige offerte geleverd en de werkzaamheden uitgevoerd binnen de gestelde tijd en budget. Het team van Direct Verduurzamen was zeer ervaren op het gebied van verduurzaming van woningen en voerde het werk uit met oog voor detail. Gedurende het hele proces hielden ze ons goed op de hoogte en luisterden ze naar onze wensen en behoeften. Het resultaat is fantastisch – onze woning is nu veel comfortabeler en energiezuiniger. We bevelen Direct Verduurzamen dan ook van harte aan aan iedereen die hun huis wil verduurzamen.
   

  Gratis een financiering plan

   
  Heeft de verduurzaming van uw woning daadwerkelijk geleid tot besparingen op uw energiekosten?
  Ja, we hebben zeker gemerkt dat onze energiekosten aanzienlijk zijn gedaald sinds de verduurzaming van onze woning. Dit is een geweldig resultaat dat ons ook financieel ten goede komt.
   

  Zijn er eventuele subsidies of financiële voordelen waarvan u heeft geprofiteerd bij het verduurzamen van uw woning?

  Tijdens het verduurzamen van onze woning hebben we gebruik gemaakt van verschillende subsidies en financiële voordelen. Door subsidies voor isolatie te benutten, konden we de kosten aanzienlijk verlagen en droegen we bij aan onze totale kostenbesparingen. Het was absoluut geweldig om te weten dat er financiële ondersteuning beschikbaar is voor duurzame investeringen.
   

  Heeft de verduurzaming van uw woning invloed gehad op uw comfortniveau?

  Zeker! Sinds de verduurzaming is het comfortniveau in onze woning aanzienlijk verbeterd. We merken dat het binnenklimaat veel aangenamer is dan voorheen, met betere isolatie en energiezuinige maatregelen.
   

  Zou u Direct Verduurzamen aanbevelen aan anderen die hun woning willen verduurzamen? Waarom?

  Absoluut! We hebben niets dan lof voor Direct Verduurzamen. Ze hebben aan al onze verwachtingen voldaan en hebben bewezen betrouwbaar, professioneel en klantgericht te zijn. Het verwerven van een betrouwbare partner voor het verduurzamen van je woning is essentieel, en daarom bevelen we Direct Verduurzamen ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een uitstekende service en expertise in duurzaam bouwen en verbouwen.

  28jun