• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN
  Houd je huis koel met isolatie

  Met de zomer in volle gang kan het in huis behoorlijk warm worden. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je huis te beschermen tegen de hitte, en één daarvan is isolatie. In dit artikel zal ik je meer vertellen over hoe isolatie kan helpen om je huis koel te houden.

  Ten eerste is het belangrijk om te weten dat isolatie niet alleen in de winter van pas komt. In de zomer kan het namelijk ook zorgen voor verkoeling. Het zorgt er namelijk voor dat de warmte buiten blijft en de koele lucht binnen. Dit geldt niet alleen voor de muren, maar ook voor het dak en de vloer.

   

  Vrijblijvende advies vragen

   

  Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal beschikbaar, zoals glaswol, steenwol en EPS. Het is belangrijk om het juiste materiaal te kiezen dat past bij jouw huis en situatie. Zo is glaswol bijvoorbeeld geschikt voor het isoleren van muren en daken, terwijl EPS juist geschikt is voor vloerisolatie.

  Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor goede ventilatie in huis. Dit kan bijvoorbeeld door het plaatsen van ventilatieroosters of het openzetten van ramen en deuren. Zo kan de warme lucht makkelijker naar buiten en de koele lucht naar binnen.

  Gratis een financiering plan

  Tot slot is het goed om te weten dat isolatie niet alleen goed is voor het koel houden van je huis, maar ook voor het besparen van energie. Door isolatie blijft de warmte namelijk beter binnen in de winter, waardoor je minder hoeft te stoken. En in de zomer blijft de warmte juist buiten, waardoor je minder hoeft te koelen.

  Wil je meer weten over hoe je jouw huis kunt isoleren en verduurzamen? Neem dan gerust contact op met DirectVerduurzamen. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het verduurzamen van jouw woning. Kijk op onze website https://directverduurzamen.nl/contact/ voor meer informatie en neem vandaag nog contact met ons op!

  14jun