• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN
  Hoe u uw geflipte huis in prijs kan verhogen door verduurzaming met Direct Verduurzamen

  Een geflipt huis is een huis dat gekocht is om te renoveren en na de verbouwing te verkopen. Oftewel, een huis dat door een vastgoedinvesteerder of een klusjesman is gekocht en vervolgens is gerenoveerd. Het doel van het ‘flipping’ van een huis is om het zo snel mogelijk te verkopen tegen een verhoogde prijs, zodat er winst gemaakt kan worden op de investering. Vaak is er veel werk nodig om een geflipt huis aantrekkelijk te maken voor potentiĆ«le kopers, zoals het vernieuwen van verouderde systemen, het vervangen van beschadigde vloeren, het moderniseren van keukens en badkamers en het opknappen van de buitenkant van het huis.

  Vrijblijvende advies vragen

  Hoe verhoog je de verkoopprijs door verduurzaming?

  Maar hoe kunt u de verkoopprijs van uw geflipte huis verder verhogen? EƩn van de meest effectieve methoden is door het verduurzamen van uw huis. Door uw geflipte huis duurzaam te maken, wordt het aantrekkelijker voor potentiƫle kopers en kunt u de verkoopprijs verhogen.

  Als u hulp nodig heeft bij het verduurzamen van uw geflipte huis, kunt u rekenen op Direct Verduurzamen. Wij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen en kunnen u helpen om de juiste duurzaamheidsmaatregelen te nemen om de energie-efficiƫntie en duurzaamheid van uw huis te verbeteren.

  Hier zijn enkele manieren waarop wij u kunnen ondersteunen:

   1. Advies op maat: Direct Verduurzamen kan u voorzien van deskundig advies op maat, gebaseerd op uw specifieke situatie en behoeften.
    We kunnen een grondige inspectie van uw geflipte huis uitvoeren om te bepalen welke duurzaamheidsmaatregelen het meest geschikt zijn.

   

   1. Professionele installatie: Ons team kan de installatie van de gekozen duurzaamheidsmaatregelen verzorgen. Of het nu gaat om het isoleren van het dak en de vloer, het vervangen van kozijnen of het plaatsen van dubbel glas, onze ervaren professionals kunnen de klus efficiƫnt uitvoeren.

   

   1. Subsidiebegeleiding: We kunnen u helpen bij het aanvragen en benutten van eventuele subsidies of belastingvoordelen die beschikbaar zijn voor het verduurzamen van woningen. We zijn op de hoogte van de meest recente regelingen en kunnen u begeleiden bij het verkrijgen van financiƫle steun.

   

  1. Kwaliteitsborging: Direct Verduurzamen zorgt voor kwaliteitsborging en garandeert dat de uitgevoerde duurzaamheidsmaatregelen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dit geeft potentiƫle kopers vertrouwen in de duurzaamheid van uw geflipte huis.

   

  Gratis een financiering plan

  Direct Verduurzamen helpt

  Met onze hulp kunt u ervoor zorgen dat uw geflipte huis op een professionele en efficiƫnte manier wordt verduurzaamd, waardoor de verkoopprijs wordt verhoogd en de aantrekkingskracht van het huis wordt vergroot.

  Succes met het verduurzamen van uw huis en het optimaliseren van de verkoopprijs met Direct Verduurzamen!

  30jun