• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Het proces van verduurzaming

  Duurzaam is misschien wel hét thema van 2023. Samen werken aan een betere en milieuvriendelijke toekomst staat dit jaar centraal. Wij adviseren jou graag over hoe jij jouw woning het beste kunt verduurzamen en daarnaast zorgen wij dat de klus binnen 1 à 2 dagen is geklaard.

  Advies op maat

  Twijfel je wat voor jou de beste oplossing is om jouw huis te verduurzamen? Wij helpen je graag verder. Direct Verduurzamen biedt namelijk advies op maat. Bij ons kun je rekenen op gecertificeerde specialisten die jouw woning grondig zullen analyseren en de beste oplossing zullen aanbieden.
  Samen kijken we naar de beste en meest duurzame oplossing voor jouw huis. Wij geloven in diverse duurzame oplossingen, daarom bieden wij diverse producten aan. Denk hierbij aan spouwmuurisolatie, zonnepanelen, vloerisolatie en kunststof kozijnen. Je kunt het zo gek niet bedenken, Direct Verduurzamen biedt het allemaal aan.

  Onze experts gaan met jou in gesprek om voor jou makkelijk en geheel op maat een plan samen te stellen. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, daarom communiceren wij duidelijk over de verwachte kosten en besparingen. Een comfortabele leefomgeving staat bij ons centraal en met behulp van verduurzaming en isolatie kan dit een stuk voordeliger zijn. Voor jou natuurlijk een leuke bijeenkomst nu de energiekosten zo hoog zijn.

  Het verduurzamen van je woning kan op veel verschillende manieren worden gedaan. Maar wat voor verschillende producten bieden wij? Hieronder benoemen wij kort de verschillende verduurzaam mogelijkheden waarbij wij jou kunnen ondersteunen.

  – Spouwmuurisolatie

  Wist je dat het isoleren van de spouwmuren in jouw woning één van de voordeligste manieren is van verduurzamen? Maar wat is een spouwmuur eigenlijk? De ruimte tussen de buiten- en binnenmuur van de woning wordt ook wel de spouw genoemd. Echter, kunnen niet alle woningen worden voorzien van spouwmuurisolatie. Gewoonweg omdat niet alle woningen beschikken over een spouw. Onze experts komen graag bij je langs om bij jou thuis te kijken wat de verschillende mogelijkheden zijn.

  – Vloerisolatie

  Naast spouwmuurisolatie kun jij jouw woning ook voorzien van vloerisolatie. Vloerisolatie zorgt ervoor dat de vloer in jouw woning gemiddeld 4 graden warmer aanvoelt. Ontzettend fijn tijdens deze frisse dagen. Naast dat vloerisolatie een positief effect heeft op de stookkosten van je woning, houdt vloerisolatie ook tocht en vocht tegen.

  – Dak isolatie

  Niet alleen spouwmuurisolatie en vloerisolatie is ontzettend nuttig. Ook dakisolatie is ontzettend effectief bij het verduurzamen van jouw geliefde woning. Wist je namelijk dat warmte stijgt? Wanneer jouw huis beschikt over goede dakisolatie blijft de warmte in de woning. Als je woning niet goed is geïsoleerd gaat de warme lucht helaas door je dak naar buiten. Hierdoor verbruik je veel energie om je huis warm te houden.

  – Kunststof kozijnen

  Kozijnen: het visitekaartje van jouw woning, maar ook een van de belangrijkste onderdelen aan jouw huis. Ze houden weer en wind tegen en zorgen ervoor dat jij droog in huis zit. Zijn je kozijnen verouderd? Dan is het ontzettend belangrijk om ze op tijd te vervangen. De kans is namelijk groot dat ze op den duur gaan tochten. Dit is niet fijn voor je wooncomfort, maar natuurlijk ook niet voor je energiekosten.

  – Zonnepanelen

  Als laatst bespreken we graag één van de meest populaire acties om jouw woning te verduurzamen. Met behulp van zonnepanelen kan je namelijk zelf zonne-energie omzetten naar groene elektriciteit. Een goede en snelle investering voor je huis. Met behulp van zonnepanelen zie je namelijk direct resultaat op jouw energierekening. Dat is de overweging zeker waard toch?

  Uitvoering

  Nadat het plan is uitgewerkt, is het tijd om jouw woning te isoleren en te verduurzamen. Ons team van professionals zijn door heel Nederland actief. Dus waar je ook woont, wij komen graag bij jou langs. Samen kijken we naar de beste match en degene die het snelst voor jou de klus kan klaren. Wij begrijpen dat jij zo snel mogelijk resultaat wil zien van het verduurzamen van jouw woning. Daarom streven er naar om dit zo snel mogelijk te doen: Direct Verduurzamen. Soms is je woning binnen 1 dag geïsoleerd. Laat ons je helpen bij het verduurzamen van je woning en bespaar direct op je energiekosten.

  Oplevering

  Wij streven naar een duurzame toekomst. Daarom willen wij jou helpen met het verduurzamen van jouw woning. Wij adviseren, voeren uit en leveren de service naar jouw wens. Een comfortabele woning in combinatie met het besparen op de energiekosten is waar wij jou willen ondersteunen. Een totale ontzorging, een duurzame woning en een tevreden klant is ons doel.

  Maak een afspraak voor een adviesgesprek

  Ben je overtuigd? Of twijfel je misschien wel over de verschillende soorten isolatie en verduurzamen? Onze professionals kijken graag samen met jou naar de beste oplossing voor jouw huis. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.