• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN
  Duurzame woningen voor iedereen betaalbaar

  Het kabinet heeft plannen om duurzame woningen voor iedereen betaalbaar te maken. Dit is goed nieuws voor huiseigenaren die graag willen investeren in duurzaamheid, maar hiervoor niet de financiële middelen hebben. Het kabinet wil de drempel verlagen door het beschikbaar stellen van subsidies en leningen.

   

  Besparen op energierekening en bijdragen aan duurzame toekomst

  Een duurzame woning is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Door het nemen van energiebesparende maatregelen, zoals het isoleren van de woning en het plaatsen van zonnepanelen, kan er flink bespaard worden op de energierekening. Dit kan op jaarbasis al snel honderden euro’s schelen.

  Vrijblijvende advies vragen

   

  Maatregelen van het kabinet

  Het kabinet heeft verschillende maatregelen aangekondigd om duurzame woningen betaalbaar te maken. Zo komt er een nieuwe subsidieregeling voor isolatiemaatregelen, waarbij huiseigenaren tot wel 30% van de kosten vergoed kunnen krijgen. Ook wordt de bestaande Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) verlengd tot en met 2022. Met deze regeling kunnen huiseigenaren subsidie krijgen voor het isoleren van het dak, de gevel, de vloer en het glas.

  Daarnaast wordt de Nationale Energiebespaarfonds (NEF) uitgebreid. Dit fonds verstrekt leningen aan huiseigenaren voor het nemen van energiebesparende maatregelen. De leningen hebben een lage rente en zijn bedoeld om de investering terug te verdienen met de besparing op de energierekening. Het kabinet heeft aangekondigd dat het budget voor het NEF wordt verhoogd van 600 miljoen naar 1 miljard euro.

   

  Gratis een financiering plan

   

  Duurzame woningen bereikbaar voor brede doelgroep

  Met deze maatregelen wil het kabinet duurzame woningen bereikbaar maken voor een brede doelgroep. Huiseigenaren die willen investeren in duurzaamheid, maar hier niet de financiële middelen voor hebben, kunnen nu gebruik maken van de beschikbare subsidies en leningen. Zo wordt het voor iedereen mogelijk om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

  Wil je meer informatie over het verduurzamen van jouw woning en gebruik maken van de beschikbare subsidies en leningen? Neem dan eens een kijkje op https://directverduurzamen.nl/. Hier vind je meer informatie over de mogelijkheden en kun je vrijblijvend advies aanvragen van een specialist op het gebied van duurzaamheid. Zo kun je samen met een expert kijken naar de mogelijkheden voor jouw woning en een plan opstellen om de woning duurzamer te maken.

  26jun