• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Wil jij je huis verduurzamen? Je huis verduurzamen is een behoorlijke investering, maar dit is het geld zeker waard. De besparing op je energiekosten, de bijdrage aan het milieu en het wooncomfort wat je ervoor terug krijgt. Dit zijn al genoeg redenen om je er eens in te verdiepen.
  Bij Direct Verduurzamen kijken wij naar jouw wensen en behoeften. Iedereen is uniek en krijgt bij ons een persoonlijke benadering.

  Wil jij ook graag geld besparen? Doe dan de isolatiecheck.
  Zo komen wij Direct Verduurzamen erachter hoeveel jij kunt besparen.
  Maak bij ons een afspraak en plan een gesprek met onze adviseurs.

  VRIJBLIJVENDE ADVIES VRAGEN

  Bespaar energie en geld met dakisolatie!

  Door een slecht geïsoleerd dak gaat er wel 30% van de warmte verloren. Jij zit in een koud huis en betaalt de hoofdprijs voor verwarming. Direct verduurzamen kan met dakisolatie ervoor zorgen dat er minder warmte verloren gaat via het dak. Dakisolatie is als een dikke deken voor je dak, het zorgt er ook voor dat er minder energie nodig is. Je bespaart zo niet alleen energie, maar ook een heleboel geld.

  terufg

  Isoleren van spouwmuren: comfortabeler wonen en besparen op energiekosten!
  Isoleren van spouwmuren is de goedkoopste en snelste manier om jouw woning te isoleren. Door de spouwmuur van jouw woning te isoleren, voorkom je dat de warmte naar buiten gaat en dat koude lucht binnenkomt. In de zomer houdt het de hitte buiten.

  Op deze manier bespaar je op jouw energiekosten, krijg je een comfortabelere woning terug en draag je bij aan een duurzamere woning. Het hele huis wordt zo ook beter geïsoleerd. Je hoeft dan minder vaak de verwarming aan te zetten en de temperatuur in jouw woning wordt beter geregeld. Samen kunnen we de woning verduurzamen en ervoor zorgen dat jij energiekosten bespaart.

  Geniet van een warme vloer en bespaar op stookkosten met vloerisolatie!
  Vloerisolatie zorgt ervoor dat jouw vloer warmer aanvoelt en tocht voorkomt. Warmteverlies wordt voorkomen, waardoor je flink bespaart op stookkosten. Met vloerisolatie maak je een goede investering.

  De experts staan klaar om jou te helpen. Vloerisolatie voorkomt ook dat warmte in de kruipruimte trekt, waardoor de cv-ketel of warmtepomp minder hard hoeft te werken.

  VRIJBLIJVENDE ADVIES VRAGEN

  Ontdek de voordelen van kunststof kozijnen
  Zoek jij een duurzame, energie-efficiënte en onderhoudsvriendelijke oplossing? Dan zijn kunststof kozijnen voor jou een geweldige keuze. Ze zijn veel beter geïsoleerd dan houten kozijnen, waardoor ze de koude en warme lucht buiten houden. Kunststof kozijnen hebben meerdere voordelen.

  Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken met milde zeep en een doekje omdat het oppervlak glad is en stof en vuil minder snel hechten. Ze zijn bestand tegen schimmel en rotting, en hoeven niet geschilderd te worden, wat ook veel geld bespaart. Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  Maak jouw woning duurzamer en bespaar geld met Direct Verduurzamen!

  Wil jij je woning verduurzamen? Maak dan een afspraak bij Direct Verduurzamen voor een adviesgesprek. Zo kunnen we samen met jou ontdekken hoeveel je kunt besparen. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact op met onze experts, zij zullen je zo goed mogelijk helpen.

  Bij Direct Verduurzamen bieden we advies op maat en professionele installatie. Het vervullen van jouw wensen en eisen is onze topprioriteit. Wil jij ook profiteren van al deze financiële voordelen? Maak dan nu een afspraak!

  Lees meer over isoleren en besparen

  Ga voor groene stroom en bespaar geld met zonnepanelen – Direct Verduurzamen biedt de beste garantie!
  Met zonnepanelen zorg je zelf voor groene stroom. Dit is goed voor het milieu en natuurlijk ook voor je eigen portemonnee; gemiddeld
  bespaar je €600 per jaar op je energierekening. Zonnepanelen krijgen gratis energie van de zon. De zonnepanelen zetten de energie van de zon om in stroom. Op deze manier ben je minder afhankelijk van energie uit traditionele energiebronnen.

  Als je zelfs meer stroom opwekt dan dat je gebruikt, kun je het terugleveren aan je energiebedrijf. Dit wordt verrekend met de energierekening. Op deze manier bespaar je geld en ben je duurzaam bezig.

  Door de huidige energieprijzen zijn zonnepanelen een goede investering; deze investering is binnen 7 tot 9 jaar terugverdiend. Bij Direct Verduurzamen geven wij zelfs 10 jaar all-inclusief garantie en werken wij met de beste materialen en monteurs. Woon je in de buurt, neem dan zeker contact met ons op.

  VRAAG GRATIS EEN ADVIESGESPREK AAN!